Godt nyttåår

Hei!

akkurat nå er vi (familien) til mormor og nettopp spist kalkun! Herregud så mett jeg er, haha. Nå er det siste dagen i 2013! har hatt ett fint år, og håper 2014 blir like bra. 
Litt senere ikveld skal vi hjem, siden mormor skal på nattvakt, så vi skal være hjemme og se på rakkettene.Vi pleier å feire jul og nyttårsaften hos mormor ca hvert år. Håper jeg får til noen brae bilder av rakkettene i år også med speilrefleksen, siden jeg fikk til noen ifjor. Hvis det blir noen fine bilder så skal jeg legge dem ut ikveld/natt! :-) 

Tenkte å skrive ett innlegg imorgen eller noe om ting jeg gleder meg til i 2014!

Haha når jeg ser dette bildet så har jeg ikke lyst på!

Her har dere meg idag!

GODT NYTTÅR FOLKENS! <3

- Flere som har spist kalkun idag?

- Flere som gleder seg til nyttår?

Sminkevideo?

Hei!

Idag har jeg gjort så å si ingenting! Sittet inne å sett tv og spist litt mat heledagen, haha. Nå er det bare litt over 1 dag til 2014! Besemmer meg for å ikke sette nyttårsforsetter til det året, siden de jeg skrev til i år ble ikke husket i det heeeletatt. Vi starter på skolen allerede på Torsdag, skjønner ikke helt vitsen i å ha skole to dager, det blir jo straks helg uansett. I helga skal jeg på besøk til min bestevennine Lise i Hedmark, hun bodde her, men flyttet i sommerferien i fjor...Så det blir gøy å besøke henne igjen! :-)Haha meg å Lise! ifjor var vi skikkelig spreke, var ut å gikk/trente masse! Mye forhold til hva jeg har gjort i år iallefall..

Hahaha, tullebilder fra ifjor! 

Men tilbake til overskriften.. Tenkte å prøve å spille inn en sminkevideo til dere? Tenkte å lage hverdagssminkevideo da. Jeg er vel ikke så flink til å redigere video osv, men skal prøve så godt jeg kan :-)

- Hva skal dere i helga?
- Vil dere ha sminkevideo? 

 

Coverbrands ønskeliste

Hei!

Jeg har nå samlet mine ønsker fa Coverbrands. De har jo så mye der som jeg egentlig vil ha, men har samlet de jeg ønsker meg mest!1 - Too Faced BB Cream - Her

2 - Too Faced Concealer - Her

3 - Too Faced Heart Blush - Her

4 - Too Faced La Creme Color Drenched Lip Cream - Her

5 - The Balm Hot Mama - Her

6 - Barry M Touch Of Magic - Her

For å komme til produktet må du trykke på "H" i Her bak produktet. Jeg vet ikke hvordan man får til at man kan trykke på hele ordet, så det ble bare første bokstaven, jaja. produktene står ikke i rekkefølge etter hva jeg ønsker meg mest å minst, den ble bare tilfeldig! :-)

- Ønsker du deg noe av det samme?

Vil du bli linket?

Heei!

Tenkte jeg skulle ha en linkerunde nå, lenge siden jeg har hatt det!

Jeg linker til to blogger jeg liker best.
Eneste du trenger å gjøre for å være med er å legge igjen en kommentar med bloggnavnet ditt!

Linkerunden avsluttes Fredag 3 januar!

Chilldaag

Idag sto jeg ikke opp før kl 15! herregud så godt det er å sove lenge, spesielt dager man ikke skal noen ting. Da jeg sto opp fikk jeg servert god middag, som da var min frokost. Nå ligger jeg i senga og slapper av, skal straks se film! 

Før kjøpte jeg såå mange filmer av Mary-kate å Ashley siden de var så morsomme å spennende å se på.. Meeen jeg har klart å rote bort alle etter vi flyttet, så jeg har bare Winning London igjen.. Men iallefall nå skal jeg se disse to filmene, Lol å Winning London. Jeg så Lol på kino i januar tror jeg det var, altså nesten ett år siden. Jeg husker jeg håpet lenge på at den skulle komme ut på Dvd, men hadde nesten glemt det nå, meeen når jeg så den i butikken kjøpte jeg den med en gang! haha.

- Hva skal dere idag?
- Har dere sett noen av de filmene? 


langt hår

Hei deree <3

Med en gang jeg tar på meg extensionet så har jeg lyst på naturlig langt hår! drømmen er å få langt blondhvitt hår, og legge inn noen brune folie striper, bare noen få. Synes det er såå fint med langt hår. Jeg hadde langt før men jeg har slitt ut håret mitt de siste årene, som har ført til at jeg har stusset det heeeeletiden.. Men nååå folkens har jeg begynt å spare, ikke at jeg har kommet så langt da, men må jo starte en gang! kjøpte meg ølgjær i pulverform her en dag, siden det skal visst ha god effekt på håret. Jeg tar det hver dag, men siden det ikke smaker godt så tar jeg det i yoghurten min, for da kjenner jeg ikke smaken i det heletatt. Ikke nok med det ølgjær, jeg tar B-Vitamin tabletter ved siden av. Jeg haater når ting tar så lang tid, haha, vil jo langt hår nåååå.

Nå som jeg skal spare til langt hår blir det ikke mere bleking i håret mitt før det er langt så jeg kan klippe litt, men skal til frisøren å stripe etterveksten i mellomtiden da. "åååh, dette kamera vil jo aldri fokusereee!"... haha, var litt dårlig lys på det rommet, så kameraet brukte laaang tid på å fokusere, blææ..

- Flere som bruker extension eller sparer til langt hår? 

 
 

Rosaa outfit

Heiheei <3

idag våknet jeg av at min vennine Sarah kom på besøk! vi la oss og sove og våknet igjen kl 14, da måtte jeg raske på  å dusje meg og vaske håret så jeg rakk litt av daglyset idag. Jeg rakk ikke akkurat å tørke håret mitt en gang før jeg gikk ut, menmen man kan ikke alltid se helt bra ut.Buksa å hettegenseren er fra Gina Tricot! Synes både buksa å genseren er såå god å ha på seg,også hadde de jo i fargen rosaaaa <3..  kjøpt settet selv om jeg eeeegentlig ikke hadde råd til det, men angrer ikke på at jeg gjorde det.

- Hva synes dere om buksa å genseren? 

Matis, hudpleietips.

Heei. 

nå skal jeg skrive om min favoritt rensekrem og fuktighetskrem. Eneste plassen jeg vet man kan få kjøpt det er på spa solsiden, i Trondheim. Noe som kanskje er en ulempe med Matis er at det kan være ganske dyrt, men både rensekremen og ansiktskremen varer leeenge, så det er verdt det for min del.

Matis har jo for rens og ansiktskrem for forskjellige hudtyper, altså rosa er for sensitive hud(som jeg har) også grønn er foreksempel for fet og uren hud. 

* Response Delicate Cleansing Creme: Dette er rensekremen. Jeg bruker den hver morgen å kveld, og huden blir føles sååå god å ren av den. Har aldri hatt bedre hud for å si det sånn. Siden den er for sensitiv hud så blir man ikke rød av å bruke denne, til og med de småkvisene mine går bort av denne (og fuktigskremen da). Er såå fornøyd med Matis!

* Matis Delicate Moisturising Cream: Dette er ansiktskremen. Bruker denne også hver morgen å kveld etter jeg har renset ansiktet. Jeg bruker og bli litt "blank" i ansiktet etter noen timer, men det har nesten blitt helt borte etter jeg begynte å bruke denne. Huden blir også god å myk av denne fuktighetskremen. Er blitt helt avhengig av denne, når den er tom kommer jeg til å kjøpe ny med en gang.

Jeg har prøvd billige kremer fra Cubus og butikker, men synes ikke de virker noe særlig. Begynner man først med gode produkter som er kjøpt hos hudpleier så klarer man ikke å gå tilbake til de fra Cubus osv igjen, haha. Sånn er det iallefall med meg, egentlig når det gjelder alt... har jeg først begynt med frisør shampoo så klarer jeg ikke å gå tilbake til de jeg kjøpte på kiwi.. :-)

det variere jo fra person til person hva man synes er bra da, så dette er min mening og hva jeg bruker.

- Hvilke rens og krem bruker du?
- Har du prøvd Matis? 

 

Rommet mitt!

Tenkte nå å vise dere rommet mitt. Viser det i bilder da siden jeg har ikke stor nok minnebrikke til å filme så lenge, så kan filme en gang jeg har det.

Senga miiiii <3

har sånn lys remse på siden over senga, det sånn lys at du kan velge farge selv, foreksempel blå, rosa, rød, blank osv. Du kan også trykke på at den skifter av seg selv, ganske kult.

her henger jeg ca alle jakkegensrene mine, og de fine blusene osv. Har klesskap til andre klærne mine, men orker ikke å ta bildet av det da.

her er min kjære tv. Jeg har også playstation 2, som jeg kan se film på :-) spiller ikke på den, så trenger ikke ps3 eller noe.komoden som tv'en står på. Vet ikke om dere kan se det men den er lyserosa, hehe. Vises godt i virkeligheten at den er lyserosa. :-)

Her er, som dere ser sminkebordet mitt, litt av det iallefall. Har mer sminke enn det der, men legger det jeg ikke bruker så mye i en skuffe. 

på sminkebordet er det dette speilet, må jo ha speil så jeg ser hvordan jeg blir, haha. Har lyserosa gardiner også som dere ser i bakgrunnen.

Her henger jeg opp smykker og armbånd :-)

Haha har dette hengende på veggen ved senga, på andre siden av lysene. Som dere ser så har jeg ikke hatt i noen bilder enda, disse bildene var inni da jeg kjøpte den, haha. Skal vel legge inn noen bilder etterhvert :-)

- Hva synes dere om rommet mitt?
- Har dere noe av det samme? 
 

Julegavene mine!

siden jeg låvte og vise dere julegavene jeg fikk så skal jeg gjøre det nå.

Siden jeg ønsket meg dobbeltdyne, så fikk jeg det av min kjære mormor.(fikk også sengtrekket jeg har på her)  Dyna var såå god, jeg bruker som regel å fryse på tærne, men det gjorde jeg ikke med denne, haha. godt med stor dyne, når man stor seng også. Jeg bruker som regel å ligge på midten av hele senga, med mindre jeg har venner på overnattingsbesøk da selvfølgelig.

Å av min kjære mamma fikk jeg en ipad og ett lilla deksel, siden jeg ønsket meg en ipad mini så fikk jeg det :-D. Synes ipad mini er mye enklere å holde på med, og ha med seg i veska, + at den er faktisk ikke så veldig mye mindre enn vanlig ipad. så er veeeldig fornøyd med den :-D 

Fikk ikke alt dette av samme person,fikk noe av mamma, Madeleine, og sarah. <3

Fikk dette av min vennine Sarah, lysene lukter sååååå godt!

fikk også dette gavekortet av Sarah :-D

Fikk noen av neglelakkene av min bror, og noen av min onkel og familien. :-)

Det er noen julegaver jeg ikke ha mer nå, men det er dusjsåper osv :-)

- Hva synes du om gavene?
- Hva fikk du til jul?

Les mer i arkivet » Januar 2014 » Desember 2013 » April 2013


hits