Vil du bli linket?

Heihei!

Tenkte nå at jeg skulle ha en linkerunde. Jeg velger ut 2 blogger jeg liker veldig godt, og linker til dem. Jeg skal såklart se igjennom alle før jeg velger ut 2. Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar med bloggadressen din! :)

Tok bare ett randomt bilde her nå, men jaja. avslutter linkerunden torsdag 3 januar! :)

De siste dagene!

Heihei!

Tenkte jeg skulle fortelle litt hva jeg har gjort de siste dagene. Jeg og Sarah har vært hjemme hos meg, alene, ettersom mamma er i nord og broren min er hos pappaen sin. Vi har lagt oss sånn rundt 0600 hver natt, og stått opp sent. Siden det blir mørkt så tidlig så har jeg ikke rukket å tatt så mye dagens antrekk de siste dagene, men jeg skal begynne å stå opp tidligere og rekke det. De siste dagene har vi har laget masse god mat, som foreksempel tandori chicken. Vi har spist smågodt og drukket julebrus hveeer dag, haha. Vi har hatt kaninen inne ca heletiden, og selvfølgelig så tisset den på det beste pleddet vi hadde, menmen har iallefall hatt en koselig romjul. Idag er det nyttårsaften, så snart er det 2013! Nå er det bare 21 dager til jeg blir 18 år! jeg gleder meg såå sykt til det.

Nå skal jeg spise mat, så blir det vell å se på raketter senere.GODT NYTTÅR ALLESAMMEN! :Dogså lagde jeg en del frisyrer på Sarah, og jeg ble sååå fornøyd med denne fletta!

- Hva har dere gjort de siste dagene?

- Har dere noe dere gleder dere til i 2013?

 

 

Tørre lepper?

Heihei!

Jeg bruker og få veeldig tørre lepper når vinterkulda kommer. Jeg har prøvd ut mange forskjellige leppepomader og lipsyler, men synes ikke de funker sååå bra. De funker kanskje akkurat i det du har den på, men ikke lenge, men jeg har nå funnet min favoritt leppepomade. Det er en honning leppepomade med propolis og kamilleolje som mykgjør, samt bivoks som forseiler fuktigheten i leppene.  Jeg har den med overalt, og bruker den heletiden. Den passer også perfekt før du tar på en leppestift, slik at leppestiften ikke "tørker ut" på en måte.  jeg kjøpte leppepomaden på helsekosten, husker ikke hvor mye den kostet men den kostet ikke så mye.- Får dere også tørre lepper på vinteren?

- Har dere prøvd denne?

 

Ukens spørsmål #1

Hvilke blogger leser du?

- Leser for det meste annais, auroramohn, betinabf og sach.

Hvem er dine nærmeste venner?

- Sarah, Marthe og Stine.

Har du noen dyr? hvis du har, hva heter den?

- Ja, jeg har en kanin, som heter kosen, heheHva gjør du på fritiden?

- shopping, venner, pc, ja mye :D

Kan du ha sminkevideo?

- jeg har nettopp lagt ut en, men blir vel en til en gang.

Liker du Justin bieber?

- Jeg er ikke sånn superfan, men liker parfymen og to sanger.

Din naturlige hårfarge?

- Den er lysbrun vil jeg si, men noen sier at den er mørkblond? For åv vise dere måtte jeg ta bildet av bildet, og bildet er litt støvete iknow, men det får gå. Dette bildet er fra 5 klasse.Favoritt sted?

- OSLOOO, helt klart!

 (Det var disse spørmsålene jeg fikk mest av, så svarte ikke på absolutt alle.)

- Hva lurer dere på til neste gang?

Har du lyst på denne kjolen?

Heihei!

Gikk igjennom klesskapet mitt litt isted. Der fant jeg en kjole jeg kjøpte for en stund siden på B.young, den kostet 499, men hvorfor ha en kjole jeg aldri har prøvd å ikke orker å bruke? Tenkte kanskje at noen av dere hadde lyst på den? isåfall trekker jeg ut en vinner som får den. Den er i størelse Medium, men kanskje litt liten i størrelsen? jaja, dere ser på bildet hvor stor den er.

eneste du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar med navn og epost. Trekker ut en vinner den 3 januar.

Sminkevideo!

Har nå spilt inn en sminkevideo til dere om hvordan jeg sminker meg til hverdagene/skolen. siden minnekortet ble veeldig fort fult, så måtte jeg ta på foundation før jeg begynte og filme, så måtte jeg være litt rask. Så jeg veet at overgangen på øyenskyggen ikke ble bra. Og når jeg tok på mascaraen så ble det veldig uklart en plass, så jeg måtte klippe det vekk, men fant ut at litt av det ble med likevell, men jaja. Det er iallefall sånn jeg sminker meg til skolen osv, bruker ikke så mye, men så rekker jeg ikke så mye kl 05 om morgnene heller. 

Jeg vet jeg har kunnet filmet og tatt over filmen til pcn for så å filme resten, men jeg spilte inn denne klokken 05 inatt, så jeg gadd rett å slett ikke. Skal lage en til snart, som skal være mye mer nøye å bedre! :)

- Hva synes dere om sminkevideoen?

- Hvilken video vil dere jeg skal lage neste gang?

Nyttårsforsetter!

Heihei!

Nå har jeg skrevet ned mine nyttårsforsetter. Klarer sikkert ikke å holde alle kjenner jeg meg rett, men skal prøve så godt jeg kan!♦  Spise mye sunnere og trene litt mer!

♦  Få ett langt og sunt hår, altså ikke slite det ut.

♦  Få bedre karakterer.

♦  ikke dra på mc donalds hver dag! haha

♦  være litt mer sparsom, å ikke bruke penger på unødvendige ting!

♦  Legge meg tidligere i uke dagene, har ikke fått så mye søvn dette halvåret på skolen.

♦  Prøve å bli en bedre blogger!

- Hva synes du om nyttårsforesttene?

- Har du noen?

(har spilt inn en sminkevideo som kommer på bloggen litt senere ikveld)

Tusen takk!

i begynnelsen var jeg skikkelig usikker på om jeg skulle begynne å blogge eller ikke, men tok sjangsen. Har hatt en del blogger før, men de var bare rare egentlig, haha. Men ville bare si tusen takk til alle som leser og/eller kommenterer bloggen min. Har fått så mange fine kommentarer fra dere, og det gir meg mer lyst til å fortsette å blogge! Jeg sliter litt med å finne ut hva jeg skal blogge om hver dag, men finner som regel ut noe. Men kommenter gjerne hva dere vil lese om, så skal jeg følge forslagene deres.

- Har dere noen forslag til hva jeg kan blogge om?

 

 

Frisyrer/oppsetninger!

Hei!

Må bare vise dere noen frisyrer/oppsetninger jeg gjorde på Sarah isted. Er jo så gøy å ordne hår, synes jeg.

herregud, har aldri blitt såå fornøyd med en flette før! Denne ble perfekt!

- Hva synes dere?

- Hvilken likte dere best?

Vurdering av Xen-Tan!

Heihei!

Nå tenkte jeg og skrive om en selvbrunning jeg har! Den heter Xen-Tan, du finner den ved å trykke Her . Jeg har hatt denne siden sommerferien, så har brukt den en del ganger nå da. Det som er bra med denne selvbruningen er at den tørker med en gang så du ser resultatet med en gang du smører den på, selvfølgelig blir den litt mørkere etterhvert men du ser liksom om du får noen skiller eller flekker, da kan du bare fikse det. MEN du må smøre den på litt fort, ellers kan du risikere at det blir litt flekkete. Den ser litt grønn ut når du pumper den ut, men den blir ikke det! Og den kan virke litt orangsj før du har dusjet en gang, da blir det en perfekt solbrun farge spør du meg! jeg synes den holder veldig lenge også, noe som er bra. Den lukter vanilie, og jeg elsker lukten på den.

Noe som ikke er bra med denne er at den smitter over veldig på klærne. Selv en del dager etter du har tatt den på. Jeg hadde på meg en grå genser og den ble helt brun innvendig, det ble andre klærne mine også, så jeg brukte den mest på bena om sommeren, da jeg kunne bruke shorts :-)  Her ser dere resultatet, altså på bena mine. Dette er en dag etter at jeg tok den på. Den kan se litt orangsj ut her ettersom jeg ikke har dusjet en gang etterpå. 

- Hva synes dere?

- Har dere prøvd denne før?

Les mer i arkivet » Desember 2013 » April 2013 » Februar 2013


hits