klippt meg!

Hei!

Nå er det snart Mai, som betyr russetiiid! Vet ikke helt om jeg gleder meg eller gruer meg.. litt begge deler kanskje? De fleste gleder seg utrolig mye mens jeg vet ikke.. haha jaja.. men siden jeg går frisør er jeg svartruss! Det er ikke så veldig lenge til sommerferie heller.. Skal bli så godt med 2 mnd fri.. Skal vell noen turer til Lødingen og nordnorge, også skal jeg til spania og besøke noen kjente! Føler på meg at dette blir en fin sommerferie jeg.. Til høsten skal jeg gå skole i Oslo, og det kan bli spennende! :D har alltid ønsket å bo i Oslo i ett år for å se hvordan det er .. 

Har forresten klippt håret mitt idag.. Og det trengtest for å si det sånn.. Det var så slitt at hårstråene nederst har delt seg i 2.. Meeen nå er det heelt sunt og fint, så nå skal jeg prøøøve å spare til langt..

- Hva skal du i sommerferien?

- Synes om bildene/håret ?

Nice day

Hei!

Var hos Stine igår, og det er alltid gøy, vi finner på så mye rart. Hun er vell den eneste venninda jeg kan stole helt på også. Har egentlig ikke skjedd så mye de siste dagene, så slenger bare med noen bilder fra gårsdagen..

Kjøpte meg en Hairdonut og hårband!

Svarte solbriller? elleer...

Hvite?

- Synes om bildene?

 

 

jeg begynner og blogge igjen?

Hei!

Jeg vet jeg ikke har blogget på noen uker.. Har rett å slett ikke hatt motivasjon til å blogge, også har laderen til kameraet vært borte så har ikke fått tatt bilder heller, men fant det idag. Jeg har veldig lyst til å fortsette å blogge, for det er jo gøy å dele ting med andre/dere. Jeg skal prøve å skjerpe meg fremover :)

Kan fortelle litt hva jeg har gjort det siste da. Lå over til Vennina mi stine fra torsdag til søndag, hun ble 18 år på fredag så da hadde vi fest hjemme hos henne! Var veldig koselig. På lørdag dro vi til solsiden for å spise på Egon, det ble Pizza og banansplitt på meg mens Stine spiste tacosalat! Elsker og spise ute. 


Jeg var så heldig at jeg fikk ordne håret til Stine på bursdagen hennes :D

Banansplitten jeg spiste Egon, den var driiitgod!

Og forresten, på fredag kjøpte jeg meg Smilelab tannbleiking, sånn strips. Det er egentlig en 14 dagers behandling(altså i en pakke er det 14 pakker med strips, tror jeg iallefall, har ikke telt), så egentlig skal man bruke stripsene i 30 minutter hver dag i 14 dager, men jeg har gjort det annen hverdag, resultatet funker bra fordi, også har man de lengre. Jeg synes hvite tenner er såååå fint, så er veldig fornøyd med resultatet hittil. Har igjen en del strips enda. 

- Synes du jeg skal fortsette å blogge?

- Har du prøvd tannbleking?

 

Les mer i arkivet » Desember 2013 » April 2013 » Februar 2013


hits