Oslooo!

Heihei!

Igår kom jeg og Stine til Oslo, og skal være her til lørdag. Idag har vi shoppet en del på oslo city osv, og vi har vært på aker brygge. Vi har vært og gått litt overalt egentlig, så endte det med at vi spiste på fridays på aker brygge! Har aldri spist på fridays før, så koselig. Har tatt noen bilder, men det er bare mobilbilder så de er ikke av så god kvalitet egentlig! Så skal vi snart ute og ta noen flere, alltid gøy med bilder! :) OOOGSÅ er vi så heldig at det er soool ute, men bittelitt kaldt er det da men det går fint. 

Viser dere innkjøp når jeg kommer hjem, slik at jeg kan ta de bildene med kamera mitt! Men kan vise dere bildene vi har tatt så langt idag da.


Karl Johans gate


Slottet i bakgrunnen (y)


Haha, hotel cæsar byggningen!


En god drink vi kjøpte på fridays :-)

- Hva har dere gjort idag da?

Dagens makeup!

Heihei!

Tenkte å vise dere dagens makeup, og hvilke sminke jeg bruker idag! Dette er fordi at jeg faktisk liker sminken min veldig godt idag! og det er sjeldent jeg er. Skal også skrive litt om produktene!

Smashbox studio skin: Jeg elsker denn foundation! Er ikke såå lenge siden jeg kjøpte den, men den er allerede min favoritt! Huden ser nesten perfekt ut, og den holder veldig lenge. Men det som er best med denne er at jeg får ikke kviser, noe som jeg som regel bruker og få av flytende foundation.. Jeg har den i farge 1.1 altså den lyseste, den er litt lys men bruker bare pudder over så blir det perfekt! Synes det er bedre at foundationen er litt lys slik at jeg kan bruke litt mørkere pudder, er ikke fint om foundation e for mørk..  Kjøpte denne på Kicks :)

Bare minerals, Original: Etter foundation så bruker jeg Bare minerals original i fargen medium beige! Synes dette pudderet sitter veldig fint på huden/foundation! Så jeg bruker alltid dette etter foundation, siden den passer hudfargen min perfekt! Kjøpte denne på spa solsiden i Trondheim :)

Bahama Mama: Dette Solpudderet må være det fineste jeg har prøvd. Den har en fin brunfarge, så man blir ikke orangsj eller noe.  Den kan bli gaaanske mørk om du tar på mye, så jeg bruker og blåse av på kosten og dra den litt over håndleddet før jeg påfører denne i kinnene og "tinningen" og da blir det en kjempefin farge! Denne er også uten shimmer, noe jeg synes er bra. Kjøpte denne på Coverbrands :)

Artdeco eye brow pencil: Det sier seg selv at jeg bruker denne på øyenbrynene. Jeg har den i fargen nr 6 og synes det er en passende farge. Vil du ha de mørke så bare tar du på mere liksom.. Etter denne så bruker jeg og ta på øyenbryns gele for at øyebrynshårene skal holde seg på plass, men glemte og ta bilde av den.. Kjøpte denne på Parfymelle :)

Øyenskygge: Denne fikk jeg av stine for ikke så lenge siden! Den er sååå fin, og jeg elsker den! Synes den blir så fin iforhold til øynene mine, men det er kanskje bare meg som synes det? ikke vet jeg.

Fine liner eye stylo: Bruker denne over øynene, altså en sånn liten strek der øyenvippene sitter, på en måte. Denne er veldig smal, og jeg synes det blir best resultat når den er det. Kjøpte denne på Vero moda

Super lenght mascara: Kjøpte egentlig denne på tull når jeg hadde lite penger! Denne kostet jo bare 39 kr.. MEEN denne mascaraen var faktisk kjempe fin! Du får ikke klumper eller noe, og øyenvippene blir så finee! Du må ta på noen lag for at det skal bli bra, men hvorfor ikke orke det? Ble overrasket over hvor fin en såå billig mascara kunne være. Som sagt er denne kjøpt på H&M

Leppestift: Jeg bruker ofte leppestift som er litt lysrosa, og denne er veldig fin! Den er i fargen 109! Kjøpte den på H&M :)

♥ Resultat: Her er da to bilder av meg etter jeg sminket meg idag! Altså resultat av sminken jeg nettopp har skrevet om! - Synes om dagens makeup?

Snart vinterferie!

Heihei!

Har ikke såå mye å skrive på  bloggen i disse dager, gjør liksom ikke noe spesielt! Det er jo skole, hjem og slappe av, sove osv.. Såå jeg må finne ut litt hva jeg vil blogge om, så kom med forslag? Om dere kommer med forslag så blir det enklere for meg, siden jeg ikke er så flink til å komme på noe selv! hehe.. 

Foresten, dette er siste uken på skolen før det blir vinterferie! Gleder meg noe sykt, ettersom jeg og ei vennine skal til Oslo i 5 dager! Blir vell mye shopping osv da! :D

- Hva skal du i vinterferien?

Hair routine!

Heihei!

Nå tenkte jeg og vise dere min hår rutine! Jeg skal vise shampoo, balsam, hårkur, hårolje, varmebeskyttende og rettetang! altså alt jeg gjør når jeg vasker håret og etterpå!

1. Shampoo og Balsam:

Jeg starter selvfølgelig med å våte på håret så det blir gjennomvått overalt. Etter det så shampoonerer jeg det bare sånn halvveis godt for så å vaske det ut! Såå shampoonerer jeg en gang til skikkelig godt ved å massere inn shampooen godt i hodebunn overalt! Dette er fordi at håret bli mye renere av å shampooneres to ganger. Etter jeg har dusjet ut shampooen for andre gang så tar jeg i hårkur(kommer nedenfor) såå tar jeg litt balsam, men bare i det håret som henger fritt ned og det er fordi at jeg ikke vil ha balsam i hodebunn! det resulterer fett hår.

Jeg kjøper alltid shampoo og balsam hos frisør, for de har best produkter og håret blir såå mye bedre av de! Jeg bruker nå sensitive serien av Cutrin, fordi jeg har sensitiv hodebunn og disse er for color treated hair, noe som er bra for mitt hår! De kan kjøpes "uten" color treated hair også. :) Oså har jeg lært meg å bare vaske håret hver 3 dag, og håret holder seg rent mye lengre.. Det er ikke så "godt" i begynnelsen" men etter hvert er det fantastisk! hehe

2. Hårkur 

Etter jeg har shampoonert håret to ganger så klemmer jeg ut vannet av håret og påfører Moroccanoil hårkur. Jeg lar den virke i ca 10 minutter sånn at den rekker og pleie håret på en måte. Om jeg ikke skal noe dagen etterpå så sover jeg faktisk med denne hårkuren! Håret bli silkemykt av å gjøre det.. Det anbefales om du "orker" og skylde håret neste morgen.. Når jeg skal på skolen neste morgen så rekker jeg såklart ikke det så da lar jeg den bare virke i 10 min før jeg skylder den ut og påfører balsam! 

Denne hårkuren er den beste jeg noen gang har prøvd! Den gjenoppbygger og styrker håret. Bruker den 2 ganger i uken ca.

3. Hårolje

Etter hårkur og balsam så går jeg ut av dusjen og tørker håret litt med en hånduk! Så pumper jeg ut ca 3 dæsjer av håroljen moroccanoil i hånda og påfører på alt håret som henger fritt, men litt ekstra i tuppene siden ejg er så redd for å få slitt å tørt hår.

Denne håroljen bruker jeg hver gang jeg har dusjet håret! Elsker denne.

4. Børster håret!

Jeg lar alltid håret mitt luft tørke med mindre jeg har dårlig tid! Det er så godt for håret og bli luft tørket istede for å bli fønet! Når håret er heelt tørkt så børster jeg håret med min kjære tangle teezer, en hårbørste som ikke sliter på håret! Jeg børster ALDRI håret når det er vått, siden håret er på sitt svakeste når det er vått! Og siden jeg sparer til langt hår nå så må jeg tenke litt på hva som er bra for håret og ikke.

5. Varmebeskyttende og rettetang!

Når jeg har børstet igjennom håret så sprayer jeg varmeskyttende i hele håret! jeg lar den tørke før jeg retter det.. Jeg retter ikke hele håret når jeg retter det.. Jeg starter ca midt på håret og retter den nederste delen, og dette er fordi at jeg ikke vil ha "flatt" hår som henger rett ned(Bilde lengre ned). Jeg bruker en rettetang fra GHD, og den er utrolig bra! Merker stoor forskjell på den billige rettetangen til 300 jeg brukte før og GHD rettetangen jeg har nå til 1799! Stor forskjell på prisene, men GHD er verdt pengene synes jeg!

GHD sliter ikke på håret i det heletatt! Håret blir ikke LITT tørt en gang.. iallefall ikke mitt! Jeg retter ikke håret hver dag heller, bare etter jeg har vasket håret! Håret blir mer slitt om du retter det hveer dag..

Her ser dere hva jeg mener med at jeg bare retter nederste del av håret for å ikke få det så "flatt" Fordi at når jeg kammer håret bakover så holder det seg på en måte sånn, men om jeg retter ALT så henger et bare rett ned.. om dere skjønner.. er ikke såå god i å forklare..

- Synes om slike innlegg?

Mørkt håår!

Heihei!

Idag har jeg gjort veeeeldig lite! Vi hadde fri idag, så var godt å sove til klokken 13 da. Sto opp i 14 tiden og dusjet og fikset meg, for så å sitte på pcen! Vi hr nettopp vært hos noen slektninger og spist vaffler, og nå sitter vi hjemme og koser oss med fruktkoktail og vaniljesaus! Det er sååå godt, elsker det!

Meen tilbake til overskriften ja.. Siden jeg går frisørlinja så kan vi farge håret på skolen, noen som er veldig kjekt! Og fargene vi har på skolen, altså frisørfarger er mye bedre enn de du får kjøpt butikken liksom! såå ja på skolen på tirsdag så farget jeg håret mitt litt mørkere. Da jeg hadde blondt hår så husket jeg at jeg looovte meg selv å ikke ha mørkt hår mer.. Men hvem klarer å holde en sånn "avtale" med seg selv? ikke jeg iallefall.. Og siden det var litt grønnskjær i håret mitt etter det blonde så måtte jeg farge det igjen, bare at jeg valgte en litt mørkere farge da! :)

Om noen lurer så farget jeg det i fargen 6.3, en kjempe fin brunfarge! Men jeg tok 6.0 i etterveksten for å forsikre meg at brunfargen øverst ikke ble for varm. Jeg kler ikke å ha for varme farger i håret, så derfor må jeg tenke litt på det! 

- Synes om hårfargen?

Les mer i arkivet » Desember 2013 » April 2013 » Februar 2013


hits