i det siste..

Unnskyld for ingen blogging de siste dagene.. Jeg har hatt mye å gjøre og rett og slett glemt litt at jeg har en blogg.. Skal bli blogging hver dag nå, men kan si at det er ikke heeletiden jeg har tid.. Men kan si litt om hva jeg har gjort i det siste da.. Jeg var på ikea på mandag, og der kjøpte jeg meg en ny dobbelt seng og lampe. Må jo ha dobbelt seng siden de er jo så gode + jeg kan ha overnattingsgjester! :) På tirsdag hadde vi kundedag på skolen, altså på frisørsalongen vi har der, og var da på skolen fra 12 til 18. På onsdag var jeg hos ei vennine og fikk gelenegler, de er såååå fine! Skal lage ett innlegg og vise dere imorgen, er såå fornøyd med de!

Også har vi forresten fått oss en hund, en schæferhund (vet ikke hvordan det skrives).. Hun heter tia. Har aldri sett en såå snill hund før, hun er såå rolig og snill. Mamma er jo livredd hunder, til og med de smååå, så fikk litt "sjokk" da hun sa at vi kanskje skulle få oss en schæfer hund, men til og med hun er ikke redd tia :)

- Har dere noen dyr? 

  

Dagens lille innkjøp!

Heihei!

Igår hadde jeg en suuper dag, fikk feiret bursdagen igår kveld også! Har egentlig ikke helt gått opp for meg at jeg er 18 år enda, men det er en herlig følelse! Men nok om det, idag var jeg å shoppet bittelitt så tenkte og vise dere hva nå. Jeg husker ikke hva noe kostet, men skal skrive hvor jeg kjøpte tingene da. må bare si det at jeg var opptatt i hele går, så det ble ingen linking, men loooooover å gjøre det i morgen! Da blir det både linking og trekking av konkurransen om å vinne Chocolate soleil matte bronzing powder! Så da blir det to ting på en dag, men det skal gå bra.Øyenskygger fra Body shop!

En rouge kost fra H&M!

En glitter neglelakk fra H&M!

En dipliner fra H&M!

- Synes om dagens innkjøp?

1 dag igjen!

Heihei!

Idag har jeg vært en laaaaat pork, haha... Jeg sto ikke opp før 17 tiden ca, og det er ganske seint. Etter det så sto jeg op for å dusje, og nå sitter jeg bare her da og lurer på om jeg skal finne meg noe å spise. Vet faktisk ikke heeeelt hva jeg skal blogge om idag, så jeg tror ikke det blir noen flere innlegg idag, med mindre jeg finner på noe mer spennende å skrive om! Så kom jeg på denne linkerunden jeg egentlig skulle avslutte idag, men avslutter den i morgen isteden.

Men overskriften jaaaa, det betyr at det bare er 1 dag igjen til jeg er 18 år! Altså jeg har bursdag i morgen. Jeg skal også feire bursdagen min når jeg kommer hjem fra skolen i morgen. Gleder meg kjempe mye til å bli 18 nå, det er jo den store dagen liksom! hehe.

Et fint bilde av meg med svart hår!

- Hva har dere gjort idag da?

Spørsmålsrunde!

Heihei!

Tenkte nå å ha en spørsmålsrunde. Dere kan spørre om hva dere vil, men det er ikke noe vits i å spørre om sånn skikkelig personlige spørsmål for det svarer jeg ikke på! Men bortsett fra det så kan dere spørre om hva dere vil! Svarer på spørsmåslrunden på torsdag, bare en tilfeldig dag. 

- Noen spørsmål?

Dagens antrekk!

Følte meg litt rar på bildene idag, haha har nettopp vært ute å gått så ansiktet mitt var nesten som is! Men whatever, her har dere dagens antrekk: Genser fra Vero moda / Bukse fra Bik bok / Sko fra Eurosko

- Synes om dagens antrekk?

Videoblogg forslag?

Heihei!

Tenkte å snaart ha en videoblogg, men vet ikke hva den skal være om! Så nå må dere kommentere hva dere vil jeg skal ha videoblogg om, så skal det bli en snart!

- Noen forslag?

 

Vinn: Chocolate soleil matte bronzing powder!

Heihei!

Tenkte nå å ha en konkurranse igjen, og denne gang kan dere vinne Chocolate soleil matte bronzing powder fra Too faced! Jeg kan ikke bruke dette pudderet ettersom det inneholder parfyme, så jeg har ikke prøvd det! Men har hørt mye fint om det da, så nå har dere muligheten til å vinne det!

Den finnes jo i to farger: Milk chocolate og chocolate! altså milk Chocolate er litt lysere enn den Chocolate! Og alt du trenger å gjøre for å være med i denne konkurransen er å legge igjen en kommentar med navn, e-post ooog hvilken farge du vil ha av milk chocolate og chocolate!

Konkurransen avsluttes Onsdag den 23 januar!

Dagens innkjøp!

Heihei!

Idag var jeg på senteret en tur, kjøpte ikke mye, men tenkte likevell å vise dere ha jeg kjøpte! :)

Sensitiv Balsam, kostet 148! Jeg har jo Shampooen, men når jeg kjøpte den så hadde jeg ikke råd til balsamen, så kjøpte den idag! Cutrin sensitiv synes jeg er utrolig bra. Denne inneholder ikke parfyme å ikke parabener så for min sensitive hodebunn er denne serien bra! Og håret mitt føles så godt på en måte, haha.

En powder brush, 145 kr fra Vero moda! Tenkte å bruke denne på Bahama mama solpudderet mitt :)

En genser det står New york city på, 299 kr fra Vero moda! Har faktisk ønsket meg denne, ettersom den er så myk og god inni, også er den jo fin da. Så denne måtte jeg ha!

Forresten! Vi har jo praksis Torsdag og Fredag annen hver uke, og siden jeg går frisør så er jeg på en frisør salong. Idag når jeg var der så tenkte jeg å lære meg å flette en flette på meg selv, ettersom jeg klarer det så fint på andre! Så dette er første gang jeg flettet meg selv, ble faktisk ganske fornøyd. Skal ordne en del frisyrer/oppsetninger på meg selv fremover, så jeg kan ordne håret mitt oftere, isteden for å bare glatte det ut så ferdig liksom!

- Synes om dagens innkjøp? og eventuelt fletta?

Vil du bli linket?

Heyheeey!

Siden det var så mange som meldte seg på den forige linkerunden min, så tenkt jeg å ha en til nå! Jeg trekker ut 3 blogger jeg liker veldig godt, og linker til dem! Alt du trenger å gjøre er å kommentere at du er med! :) avslutter linkerunden på søndag! 

jeg VET jeg har en rosa flekk på den hvite jakken min, sølte syltetøy, haha..

menmen, Good luck! :D

 

 

Bahama mama & Sexy mama!

Heihei!

Idag mottok jeg Bahama mama i posten! endelig, har ventet på den i noen dager nå. Jeg har også Sexy mama, som jeg fikk i sommer. Så nå tenkte jeg og skrive litt om disse to! Begge disse er kjøpt på Coverbrands. Neste kjøp på derrfra blir nok Hot mama, altså den blushen.

Sexy mama er ett anti-shine pudder fra the Balm! Siden jeg har sensitiv hud så har jeg litt skinnnde hud/glinsende hud. Så jeg bruker dette pudderet der jeg glinser, å det er i pannen, nesen og litt på haka. Det er ett gjennomsiktig pudder, så det gir ikke noe farge! Jeg er veldig glad i dette pudderet, ettersom at det funker veldig bra! Huden min glinser ikke så mye etter at jeg har påført denne. Jeg bruker å ha med meg denne overalt, fordi jeg bruker å påføre litt utover dagen! 

Bahama mama er ett matt solpudder fra the Balm! Det er ikke noe shimmer i dette, noe som er bra for meg med litt skinnende hud! Jeg fikk jo denne idag, så har bare prøvd den en gang. Har hørt så mye fint om denne, så måtte bare prøve den! kan skrive mer om denne når jeg har brukt den en stund. Men allerede nå synes jeg den gir en fin brunfarge, og den er ikke orangsj eller noe. Pudderet ser veldig mørkt ut, og det er det om du påfører mye, så jeg tok en litt stor kost og blåst av litt for så å påføre, da ble det veldig bra!

- Har dere noen av disse? Eller lyst på noen disse?

Les mer i arkivet » Desember 2013 » April 2013 » Februar 2013


hits