Vinn: Chocolate soleil matte bronzing powder!

Heihei!

Tenkte nå å ha en konkurranse igjen, og denne gang kan dere vinne Chocolate soleil matte bronzing powder fra Too faced! Jeg kan ikke bruke dette pudderet ettersom det inneholder parfyme, så jeg har ikke prøvd det! Men har hørt mye fint om det da, så nå har dere muligheten til å vinne det!

Den finnes jo i to farger: Milk chocolate og chocolate! altså milk Chocolate er litt lysere enn den Chocolate! Og alt du trenger å gjøre for å være med i denne konkurransen er å legge igjen en kommentar med navn, e-post ooog hvilken farge du vil ha av milk chocolate og chocolate!

Konkurransen avsluttes Onsdag den 23 januar!

Vinn valgfri produkt fra Coverbrands!

Hei dere! nå tenkte jeg å ha en ny konkurranse, ettersom jeg liker å ha konkurranser! Denne gang kan dere vinne valgfritt produkt fra Coverbrands.no! Trykk Her for å komme til siden! Jeg ønsker meg mye fra coverbrands selv, de har så mye fint der.

Alt dere trenger å gjøre for å bli med i denne konkurransen er å skrive en kommentar med navn, epost adresse og link til det produktet du vil vinne! Dere kan linke til flere produkter, MEN tilsammen må det ikke koste over 500 kr, og dette er fordi at jeg må betale det selv. Trekker vinner på nyttårsaften! lykke til :-)
Konkurranse - Vinn hårkur og hårolje!

Hei! I denne konkurransen kan du vinne både en hårkur og en hårolje fra moroccanoil! du kan velge mellom hårkur for kjemisk behandlet, for fint tørt hår eller for medium til tykt tørt hår! Når det gjelder håroljen kan du velge mellom hårolje for lysfarget hår eller for mørkt hår :) Jeg har selv hårkuren for kjemisk behandlet hår og håroljen for lysfarget hår. Er kjempe fornøyd med de, og bruker de hver gang jeg vasker håret!Alt dere trenger å gjøre for å bli med i konkurransen er å skrive Navn, E-post og hvilken hårkur og hårolje du vil ha! Trekker vinner fredag den 21 Desember! lykke til :)Les mer i arkivet » Desember 2013 » April 2013 » Februar 2013


hits