Dagens lille innkjøp!

Heihei!

Igår hadde jeg en suuper dag, fikk feiret bursdagen igår kveld også! Har egentlig ikke helt gått opp for meg at jeg er 18 år enda, men det er en herlig følelse! Men nok om det, idag var jeg å shoppet bittelitt så tenkte og vise dere hva nå. Jeg husker ikke hva noe kostet, men skal skrive hvor jeg kjøpte tingene da. må bare si det at jeg var opptatt i hele går, så det ble ingen linking, men loooooover å gjøre det i morgen! Da blir det både linking og trekking av konkurransen om å vinne Chocolate soleil matte bronzing powder! Så da blir det to ting på en dag, men det skal gå bra.Øyenskygger fra Body shop!

En rouge kost fra H&M!

En glitter neglelakk fra H&M!

En dipliner fra H&M!

- Synes om dagens innkjøp?

Dagens innkjøp!

Heihei!

Idag var jeg på senteret en tur, kjøpte ikke mye, men tenkte likevell å vise dere ha jeg kjøpte! :)

Sensitiv Balsam, kostet 148! Jeg har jo Shampooen, men når jeg kjøpte den så hadde jeg ikke råd til balsamen, så kjøpte den idag! Cutrin sensitiv synes jeg er utrolig bra. Denne inneholder ikke parfyme å ikke parabener så for min sensitive hodebunn er denne serien bra! Og håret mitt føles så godt på en måte, haha.

En powder brush, 145 kr fra Vero moda! Tenkte å bruke denne på Bahama mama solpudderet mitt :)

En genser det står New york city på, 299 kr fra Vero moda! Har faktisk ønsket meg denne, ettersom den er så myk og god inni, også er den jo fin da. Så denne måtte jeg ha!

Forresten! Vi har jo praksis Torsdag og Fredag annen hver uke, og siden jeg går frisør så er jeg på en frisør salong. Idag når jeg var der så tenkte jeg å lære meg å flette en flette på meg selv, ettersom jeg klarer det så fint på andre! Så dette er første gang jeg flettet meg selv, ble faktisk ganske fornøyd. Skal ordne en del frisyrer/oppsetninger på meg selv fremover, så jeg kan ordne håret mitt oftere, isteden for å bare glatte det ut så ferdig liksom!

- Synes om dagens innkjøp? og eventuelt fletta?

Pakke i posten!

Heihei!

Jeg var jo så heldig å vinne gavekort fra Rapunzel Of Sweden for 1000 kr! (sach.blogg.no sin julekalender luke) Så jeg valgte meg ut en del ting jeg da ønsket meg derrifra, så "bestillte" jeg det. Jeg fikk det i posten idag.

Dette innlegget tok meg lang tid å lage og skrive. Skal skrive omtale av produktene etter jeg har brukt de en stund, men nå skal jeg vise dere hva jeg mottok.En rosa og en lilla Tangle Teezer! Disse er frisørens favorittDe hjelper til å gjøre håret glatt uten å skadet håret. Tangle Teezer lugger ikke, og den grer ut dine floker på en unikt skånsom måte. Du trenger ikke å være forsiktig om du skal børste håret med denne!

Du finner Tangle Teezer ved å trykke HEREtt sett med sminkebørster! Jeg har så å si iiiingen sminkebørster, så er veldig glad for å fått denne "bagen" nå! disse kommer nok til å bli brukt!

Du finner settet med sminkebørster ved å trykke HEREn Reconstruct treatment! Reconstruct treatment er en intensiv proteinbalsam for skadet og tørt hår. Den avanserte formelen inneholder en stor konsentrasjon av proteiner som tilfører håret næring. Den beskytter mot solens UV-stråler. Behandlingen bygger opp håret og gjør det lettere å styler! Du skal påføre denne i håndkletørt hår. La den virke i 15-20 min under varme. Dekk med plast og hold gjerne håret varmt, f-eks under ett håndkle eller varme fra en hårføner. Skyll. Tørk håret med svak varme fra hårføner samtidlig som du styler det i ønsket frisyre. Avslutt med å bruke en rettetang. Unngå å ha håret i en stram hestehale eller liknende i 24 timer, da produktet fremdeles virker.

Jeg kommer ikke til å følge alt dette tror jeg. Kommer til å tørke håret som jeg gjør det til vanlig osv. Men må bare få si at jeg ELSKER lukten på denne!

Du finner Reconstruct treatment ved å trykke HER 
Shine Drops! Rapunzels Shine drops er ett innovativt silkeprotein som umiddelbart gir håret ditt ekstra glans. Det er en avansert formel som hjelper til med å vitalisere hårtuppene. Den inneholder naturlige vitaminoljer som er rike på proteiner som tilfører håret næring og fuktighet, og beskytter hårets farge med kraftige UV-filtre. Du skal ha produktet i hånden og masser det inn i fuktig eller tørt hår.  

Du finner Shine drops ved å trykke HERHårdiamanter! Er ikke annet å skrive enn at disse var kjempe fine, og di finnes i flere farger!

Du finner disse hårdiamantene ved å trykke HER 
Du finner Røde hårdiamenter ved å trykke HER 
Du finner Krystall blanke hårdiamanter ved å trykke HER 

- Synes om alle tingene og produktene? 

innkjøp fra Orkanger!

Heihei!

Jeg skrev jo tidligere at jeg skulle lage ett innlegg om hva jeg kjøpte meg idag. Var ikke såå mye, men litt var det!"deksel" fra Bikbok. Det kostet 50 kr.en sminkekost og solpudder fra Cubus. Sminkekosten kostet 135, og solpudderet kostet 199.

Ett armbånd fra Bikbok. Det koster egentlig 99, men siden det var 50% så kostet det 50 kr.En genser fra Bikbok. Den koster egentlig 299, men siden det var 50% så kostet den 150 kr.

-Hva synes dere om innkjøpet?

ENDELIG...

Hei!

Endeliiig har jeg fått meg speilreflekskamera! Så nå blir det bedre blogging med meg og. Kjøpte Nikon D3100 kamera! :). Skal ta noen outfit bilder osv senere med det nye kameraet mitt!

Nå skal jeg og min kjære venn Sarah lage oss litt spagetthi og drikke Julebrus!

- Synes om Kameraet? :D

 

Dagens innkjøp!

Heihei! idag har jeg vært en liten tur på torget. Jeg kjøpte ikke så mye, men tenkte å vise dere det lille jeg kjøpte da.

Smashbox Photo Finish foundation primer fra Kicks! Det fantes mange, men jeg kjøpte den for sensitiv og fet hud.


Rosa bukse fra H&M

Svarte leggvarmere fra GinaTricot!

- Hva synes dere om innkjøpene?

Les mer i arkivet » Desember 2013 » April 2013 » Februar 2013


hits