Begynt å trene

Jeg vet det er lenge siden jeg har blogget nå, men nå er jeg tilbake. Det er gøy å blogge, å skrive om hverdagen sin, og gi tips til produkter osv.

Jeg har egentlig grønne øyne, men ønsker meg brune! Jeg hadde brune fargelinser meeen det var ikke noe for meg akkurat, det var ubehagelig å ha de på..

Jeg har foresten begynt å trene. Nå som jeg har kjøpt treningsklær er det mye morsommere å trene. Igår var jeg på treningssenteret og fikk satt opp treningsprogram jeg skal følge fremover! Det blir spennende.

Jeg bestilte denne shortsen for noen uker siden. Elsker den! Den er kjempe god å trene i. :-)

Flere som trener?

2014

Hei deeere!

Idag begynte skolen igjen, og jeg sovnet ikke før klokken 3 i natt. Sikkert fordi jeg har vært vant til å lagt meg sent og våkne i 14-15 tiden. Idag måtte jeg stå opp klokken 0700, og deeet var hardt skal jeg si dere. Å ikke nok med det, jeg hadde tannlegetime itillegg, jeg har aldri likt tannlegen, men må man så må man.. Jeg fikk uheldigvis en time til :(

Nå er det heldigvis bare en dag igjen til helg da, og da skal jeg på tuuur :D

(Bildet er tatt i sommerferien)

Har egentlig ikke så mye interessant å blogge om idag.. Dere må kom med forslag til hva dere vil lese om osv, da blir det enklere for meg :-D

- Flere som startet på skolen idag?

Godt nyttåår

Hei!

akkurat nå er vi (familien) til mormor og nettopp spist kalkun! Herregud så mett jeg er, haha. Nå er det siste dagen i 2013! har hatt ett fint år, og håper 2014 blir like bra. 
Litt senere ikveld skal vi hjem, siden mormor skal på nattvakt, så vi skal være hjemme og se på rakkettene.Vi pleier å feire jul og nyttårsaften hos mormor ca hvert år. Håper jeg får til noen brae bilder av rakkettene i år også med speilrefleksen, siden jeg fikk til noen ifjor. Hvis det blir noen fine bilder så skal jeg legge dem ut ikveld/natt! :-) 

Tenkte å skrive ett innlegg imorgen eller noe om ting jeg gleder meg til i 2014!

Haha når jeg ser dette bildet så har jeg ikke lyst på!

Her har dere meg idag!

GODT NYTTÅR FOLKENS! <3

- Flere som har spist kalkun idag?

- Flere som gleder seg til nyttår?

Sminkevideo?

Hei!

Idag har jeg gjort så å si ingenting! Sittet inne å sett tv og spist litt mat heledagen, haha. Nå er det bare litt over 1 dag til 2014! Besemmer meg for å ikke sette nyttårsforsetter til det året, siden de jeg skrev til i år ble ikke husket i det heeeletatt. Vi starter på skolen allerede på Torsdag, skjønner ikke helt vitsen i å ha skole to dager, det blir jo straks helg uansett. I helga skal jeg på besøk til min bestevennine Lise i Hedmark, hun bodde her, men flyttet i sommerferien i fjor...Så det blir gøy å besøke henne igjen! :-)Haha meg å Lise! ifjor var vi skikkelig spreke, var ut å gikk/trente masse! Mye forhold til hva jeg har gjort i år iallefall..

Hahaha, tullebilder fra ifjor! 

Men tilbake til overskriften.. Tenkte å prøve å spille inn en sminkevideo til dere? Tenkte å lage hverdagssminkevideo da. Jeg er vel ikke så flink til å redigere video osv, men skal prøve så godt jeg kan :-)

- Hva skal dere i helga?
- Vil dere ha sminkevideo? 

 

Chilldaag

Idag sto jeg ikke opp før kl 15! herregud så godt det er å sove lenge, spesielt dager man ikke skal noen ting. Da jeg sto opp fikk jeg servert god middag, som da var min frokost. Nå ligger jeg i senga og slapper av, skal straks se film! 

Før kjøpte jeg såå mange filmer av Mary-kate å Ashley siden de var så morsomme å spennende å se på.. Meeen jeg har klart å rote bort alle etter vi flyttet, så jeg har bare Winning London igjen.. Men iallefall nå skal jeg se disse to filmene, Lol å Winning London. Jeg så Lol på kino i januar tror jeg det var, altså nesten ett år siden. Jeg husker jeg håpet lenge på at den skulle komme ut på Dvd, men hadde nesten glemt det nå, meeen når jeg så den i butikken kjøpte jeg den med en gang! haha.

- Hva skal dere idag?
- Har dere sett noen av de filmene? 


Romjuuula

Heei <3 nå er jeg endelig hjemme igjen etter å sovet over hos mormor siden lørdag. Siden vi feiret julen der så har jeg ikke orket å tatt med tingene mine hjem osv før idag.
Jeg fikk jo dobbeltdyne av mormor i julegave, akkurat som jeg ønsket meg, så nå er den på plass i senga med hvit å lilla sengtrekk. Gleder meg til å legge meg nå, haha.
Av mamma fikk jeg en hvit ipad jeg ble veeeldig glad for. Vi hadde jo allerede en ipad her i huset da, men alle ville jo ha den samtidlig så det er godt med en som er min :-D
Ellers fikk jeg mye annet som parfyme, penger, øredobber, gavekort osv. Vet jeg lovte å vise dere julegavene mine igår, men skal gjøre det ikveld.

Selv om vi ikke feiret julen her så har vi hatt opp juletre og julepynt da, så slenger med bare noen bilder jeg tok isted.

(Tok bilder med ipaden, så de ble ikke helt klare, har ikke lader til speilrefleksen enda?

Men iallefall, Isted ryddet jeg og fikset på rommet mitt. Er så koselig når det er helt ryddig og fint på rommet. Tenkte å ta bilder av rommet mitt og vise dere i morgen.

- vil dere at jeg skal vise dere rommet mitt? :-)

God juul

Heeei :D håper alle har hatt en fin julekveld. Vi har feiret hos mormor, og vi er 6 stykker her. Vi spiste ribbe å julepølse med tilbehør da så klart, i 5 tiden ca. Vi åpnet pakkene etter maten, og jeg var veeldig fornøyd med gavene jeg fikk! :-D

Jeg fikk blandt annet ipad og dobbeltdyne, det jeg ønsket meg. Også fikk jeg mye annet fint som parfyme, penger, negleting, gavekort osv. Kan legge ut bilder av det jeg fikk imorgen :-D

-hvordan har deres dag vært?
- fikk dere mye fint i julegave?

Nice day

Hei!

Var hos Stine igår, og det er alltid gøy, vi finner på så mye rart. Hun er vell den eneste venninda jeg kan stole helt på også. Har egentlig ikke skjedd så mye de siste dagene, så slenger bare med noen bilder fra gårsdagen..

Kjøpte meg en Hairdonut og hårband!

Svarte solbriller? elleer...

Hvite?

- Synes om bildene?

 

 

jeg begynner og blogge igjen?

Hei!

Jeg vet jeg ikke har blogget på noen uker.. Har rett å slett ikke hatt motivasjon til å blogge, også har laderen til kameraet vært borte så har ikke fått tatt bilder heller, men fant det idag. Jeg har veldig lyst til å fortsette å blogge, for det er jo gøy å dele ting med andre/dere. Jeg skal prøve å skjerpe meg fremover :)

Kan fortelle litt hva jeg har gjort det siste da. Lå over til Vennina mi stine fra torsdag til søndag, hun ble 18 år på fredag så da hadde vi fest hjemme hos henne! Var veldig koselig. På lørdag dro vi til solsiden for å spise på Egon, det ble Pizza og banansplitt på meg mens Stine spiste tacosalat! Elsker og spise ute. 


Jeg var så heldig at jeg fikk ordne håret til Stine på bursdagen hennes :D

Banansplitten jeg spiste Egon, den var driiitgod!

Og forresten, på fredag kjøpte jeg meg Smilelab tannbleiking, sånn strips. Det er egentlig en 14 dagers behandling(altså i en pakke er det 14 pakker med strips, tror jeg iallefall, har ikke telt), så egentlig skal man bruke stripsene i 30 minutter hver dag i 14 dager, men jeg har gjort det annen hverdag, resultatet funker bra fordi, også har man de lengre. Jeg synes hvite tenner er såååå fint, så er veldig fornøyd med resultatet hittil. Har igjen en del strips enda. 

- Synes du jeg skal fortsette å blogge?

- Har du prøvd tannbleking?

 

Oslooo!

Heihei!

Igår kom jeg og Stine til Oslo, og skal være her til lørdag. Idag har vi shoppet en del på oslo city osv, og vi har vært på aker brygge. Vi har vært og gått litt overalt egentlig, så endte det med at vi spiste på fridays på aker brygge! Har aldri spist på fridays før, så koselig. Har tatt noen bilder, men det er bare mobilbilder så de er ikke av så god kvalitet egentlig! Så skal vi snart ute og ta noen flere, alltid gøy med bilder! :) OOOGSÅ er vi så heldig at det er soool ute, men bittelitt kaldt er det da men det går fint. 

Viser dere innkjøp når jeg kommer hjem, slik at jeg kan ta de bildene med kamera mitt! Men kan vise dere bildene vi har tatt så langt idag da.


Karl Johans gate


Slottet i bakgrunnen (y)


Haha, hotel cæsar byggningen!


En god drink vi kjøpte på fridays :-)

- Hva har dere gjort idag da?

Snart vinterferie!

Heihei!

Har ikke såå mye å skrive på  bloggen i disse dager, gjør liksom ikke noe spesielt! Det er jo skole, hjem og slappe av, sove osv.. Såå jeg må finne ut litt hva jeg vil blogge om, så kom med forslag? Om dere kommer med forslag så blir det enklere for meg, siden jeg ikke er så flink til å komme på noe selv! hehe.. 

Foresten, dette er siste uken på skolen før det blir vinterferie! Gleder meg noe sykt, ettersom jeg og ei vennine skal til Oslo i 5 dager! Blir vell mye shopping osv da! :D

- Hva skal du i vinterferien?

i det siste..

Unnskyld for ingen blogging de siste dagene.. Jeg har hatt mye å gjøre og rett og slett glemt litt at jeg har en blogg.. Skal bli blogging hver dag nå, men kan si at det er ikke heeletiden jeg har tid.. Men kan si litt om hva jeg har gjort i det siste da.. Jeg var på ikea på mandag, og der kjøpte jeg meg en ny dobbelt seng og lampe. Må jo ha dobbelt seng siden de er jo så gode + jeg kan ha overnattingsgjester! :) På tirsdag hadde vi kundedag på skolen, altså på frisørsalongen vi har der, og var da på skolen fra 12 til 18. På onsdag var jeg hos ei vennine og fikk gelenegler, de er såååå fine! Skal lage ett innlegg og vise dere imorgen, er såå fornøyd med de!

Også har vi forresten fått oss en hund, en schæferhund (vet ikke hvordan det skrives).. Hun heter tia. Har aldri sett en såå snill hund før, hun er såå rolig og snill. Mamma er jo livredd hunder, til og med de smååå, så fikk litt "sjokk" da hun sa at vi kanskje skulle få oss en schæfer hund, men til og med hun er ikke redd tia :)

- Har dere noen dyr? 

  

1 dag igjen!

Heihei!

Idag har jeg vært en laaaaat pork, haha... Jeg sto ikke opp før 17 tiden ca, og det er ganske seint. Etter det så sto jeg op for å dusje, og nå sitter jeg bare her da og lurer på om jeg skal finne meg noe å spise. Vet faktisk ikke heeeelt hva jeg skal blogge om idag, så jeg tror ikke det blir noen flere innlegg idag, med mindre jeg finner på noe mer spennende å skrive om! Så kom jeg på denne linkerunden jeg egentlig skulle avslutte idag, men avslutter den i morgen isteden.

Men overskriften jaaaa, det betyr at det bare er 1 dag igjen til jeg er 18 år! Altså jeg har bursdag i morgen. Jeg skal også feire bursdagen min når jeg kommer hjem fra skolen i morgen. Gleder meg kjempe mye til å bli 18 nå, det er jo den store dagen liksom! hehe.

Et fint bilde av meg med svart hår!

- Hva har dere gjort idag da?

Kaaaaldt!

Heihei!

Nå har jeg akkurat fikset meg. Håret mitt idag vil altså ikke bli fint, skjønner ikke hva det er, haha. Vet ikke helt hva jeg skal finne på idag, men skal iallefall på senteret en tur og kjøpe meg noe. Tror jeg må på med gode sko å god jakke idag, det er -12 ute :(

Litt senere skal jeg komme med mascara anbefaling, skal vise dere forskjell på en jeg synes er kjempe bra og en jeg synes er ganske dårlig! så vi blogges senere idag :)
seee så kaaaldt det er ute!

- Er det kaldt hos dere?

Idaaag en gøy dag!

Heihei!

Ja som overskriften sier, idag er en gøøy dag! eeeeller ikke...Idag sov jeg til 11 tiden, for så å stå opp å dusje og fikse meg litt. Godt å sove litt lenge når man er syk.. Idag spiste jeg for første gang på lengeeeee vanlig god middag hjemme, tror jeg skal gjøre det oftere siden det var så godt! isteden for å dra ut å spise heeeletiden.. Men jaja, akkurat nå er jeg hos mormor. Har vært i fryseren og hentet karamell kake, så skal kose oss med det snart. Har også nettopp stripet håret til mormor, så nå er hun blitt litt bloooond! haha..

Jeg er så glad for at jeg farget håret brunt, ingen kan kalle meg blond lengre! hehehehe.- Hva har dere gjort idag?

 

Fin helg, men syk!

Heiheeei!

Har hatt en kjempe gøy helg med Stine, vi finner på så mye rart. Igår så sminket vi og fikset håret til mormor, haha sååå gøy! Idag har vært en slappe av dag da, var godt det og. Stine dro klokken 19, og etter det har jeg spist litt sjokolade og slappet av! jeg er blitt så forkjølet.. Tett i nesen, nyser, og vondt i halsen. Blir nok ikke skole på meg i morgen.. 

Men vi blogges i morgen, skal prøve å komme med noe mer spennende da! :)
Meg og Stine for så å si ett år siden, vi har forandret oss en del ja! hehe.

- Flere som er syke?

 

Tacoo + koselig kveld!

Heihei!

Nå er Stine hos meg, vi har nettopp laget taco. Siden jeg er så dårlig på å steke kjøttdeig så gjorde stine det, så skjærte jeg opp grønnsakene, haha jeg elsker å spise taco! Nå sitter vi i sofaen og spiser sjokolade og potetgull å dipp som vi kjøte isted! Selvom jeg ikke skulle spise noe, så endte det opp med det likevell...menmen...  Idag er det sååå kaldt både inne og ute, så nå har vi endelig klart å tenne opp i ovnen, i håp om at det blir varmt snart! Stine ligger med pledd, og jeg har på meg gode varme tøffler! :)

Imorgen skal vi sikkert ute å shoppe litt. Jeg er flink til å bruke penger, det skal jeg ikke nekte på, haha. 

- Hva har dere gjort idag da?

 

My room !

Heihei!

Herregud dagene går såå fort synes jeg.. Synes ikke det er lenge siden det var mandag! Menmen, jeg vet jeg ikke har vært flink til å blogge de siste dagene. Kommer hjem så sent, og har jo andre ting å gjøre også, når jeg kommer hjem. Jeg sier ikke nei til å møte venner osv pga jeg må blogge.. Håper dere skjønner litt.. Imorgen kommer Stine og skal liggeover til søndag, da skal vi få tatt noen bilder og jeg skal få skrevet noen innlegg!

Men iallefall, tenkte å vise dere litt av rommet mitt nå! har nettopp ryddet osv så nå kan jeg legge ut litt bilder! :)

Smykkene, armbåndene å hårbåndene mine! kjøpte smykkestativet på Europris!

Justin bieber parfyme, bb-creamer, hårprodukter osv..  Har flere parfymer, men er bare denne som står der.

Øredobbene mine. Dette er egentlig ett smykkeskrin, men har ingen plasser å ha øredobbene mine, så bruker denne! Vet ikke hvor det er fra, fikk det til konfirmasjonen min.

Alle "jakke gensrene" mine!

Denne komoden var egentlig hvit, men jeg malte den lyserosa jeg, haha. Den er kjøpt på Ikea!

Høytalerne mine, kjøpt på Expert!

Og tilslutt min goode seng! hater å forlate denne om morgnene :( skal kjøpe meg ny seng om noen dager, på ikea. Denne sengen er også fra Ikea!

Igår kjøpte jeg meg ringer, synes denne var så søt at jeg måtte ha den! :)

Og jeg kjøpte ringer det står LOVE på! synes disse også var kjempe fine! :)

- Hva synes du om rommet mitt, eventuelt ringene?

 

 

Regn, Regn, blank is!

Heihei!

Nå har det regnet ute mange dager, snøen er nesten borte. Men blank isen har kommet da, det er så glatt ute at det er like før jeg detter på rompa, haha. Idag har vært enda en sløvedag, orker ikke å gjøre noenting. Er bare to fridager igjen, og det er idag å i morgen, så må nyte dem. Skal til Stine en tur imorgen, gleder meg kjempe masse ettersom det er lenge siden jeg har sett henne! 

Jeg aner faktisk ikke helt hva jeg skal blogge om idag, men skal prøve å skrive noe mer spennende ikveld!

- Hvordan er været hos dere?

04.01.13!

Heehei!

Idag har jeg seriøst ikke gjort en veerdens ting. Sto opp kl 15, og gikk å sjekket posten, da hadde endelig Rapunzel of Sweden pakken min kommet. Etter det så dro vi til mormor en tur fordi vi måtte hjelpe henne og ta inn noen stoler, haha. Nå er det bare 3 dager igjen til skolen starter, lurer på hvordan jeg skal komme meg opp kl 05 igjen jeg. Skal bli litt godt å stå opp tidlig igjen også da, så får jeg noe ut av dagen istedet for å sove den bort, noe som jeg har gjort i det siste. Er ikke sååå lenge til vinterferie heller da, men før det så har jeg bursdag, og jeg blir ATTEN ååååår! herregud som jeg gleder meg, teller ned dagene nå! Er 17 dager igjen, og det går såå treigt!

Når jeg skulle ta bilder av produktene jeg fikk i posten, ble de uklare, de ble rare, batteriet gikk tomt, aaalt ble galt! jeg ble såå lei at etter jeg ladet batteriet så tok jeg noen bilder av meg selv istedet, og etter det så ble bildene av produktene bra (mitt forige innlegg)- Hva har du gjort idag?

Shopping next!

Heihei! Mobilblogger nå, ettersom jeg og Sarah sitter på bussen! Vi skal til Orkanger på shopping, blir koos. Jeg rakk selvfølgelig ikke å bøogge før vi dro.. menmen , jeg skal lage ett innlegg om innkjøpet når vi kommer hjem igjen! :-)

Hva skal dere idag daa?

Daffe dag!

Helløøw!

Idag har vært den mest daffedagen på leeenge. Tok på meg en joggebukse og ullsokker. Jeg har heller ikke sminket meg og ordnet meg noe særlig, haha. Isted så gikk jeg inn på rommet mitt, fooooor ett rot må jeg si! Har ikke hatt det så rotete før, bruker som regel å rydde før det bli så rotete men det har jeg ikke gjort denne gang. Det kan være fordi Sarah har vært her i maange dager, og vi har vært så laaat og ikke gjort noe, bare rotet. Men iløpet av de to dagene her så skaaal det ryddes på rommet mitt iallefall! Men nok om det.Vi fikk litt besøk isted, så mormor tok frem tårnkaken, haha.

Herregud at jeg tørr å dele dette bildet.. Men jaja, her har dere meg uten sminke! veldig fin.

- Hva har dere gjort idag?

- Er dere flink til å rydde på rommet? haha

5 dager igjen!

Heihei!

Nå er det bare 5 dager igjen til skolen starter, herregud som jeg gruer meg til å stå opp tidlig igjen. Når skolen starter igjen blir det nok bare 2 innlegg om dagen, å dette er fordi at jeg ikke kommer hjem før 1830 om kveldene, men skal prøve å tidsinnstille noen da, men skal ha minimum 2 innlegg om dagen da.  Men ja. Inatt har jeg og Madeleine, altså søskenbarnet mitt sovet over hos Mormor, så selvfølgelig våknet vi ikke før kl 14 ca. Nå skal vi ordne oss osv så skal vi ute å pise kebaaab! Kebab er sååå godt når man er sulten synes jeg.

Meg og Madeleine i sommerferien, da vi var i Osloo! har nettopp vært på tusenfryd da, så ser egentlig ut på dette bildet, men jaja.

- Hva skal dere idag`?

 

 

De siste dagene!

Heihei!

Tenkte jeg skulle fortelle litt hva jeg har gjort de siste dagene. Jeg og Sarah har vært hjemme hos meg, alene, ettersom mamma er i nord og broren min er hos pappaen sin. Vi har lagt oss sånn rundt 0600 hver natt, og stått opp sent. Siden det blir mørkt så tidlig så har jeg ikke rukket å tatt så mye dagens antrekk de siste dagene, men jeg skal begynne å stå opp tidligere og rekke det. De siste dagene har vi har laget masse god mat, som foreksempel tandori chicken. Vi har spist smågodt og drukket julebrus hveeer dag, haha. Vi har hatt kaninen inne ca heletiden, og selvfølgelig så tisset den på det beste pleddet vi hadde, menmen har iallefall hatt en koselig romjul. Idag er det nyttårsaften, så snart er det 2013! Nå er det bare 21 dager til jeg blir 18 år! jeg gleder meg såå sykt til det.

Nå skal jeg spise mat, så blir det vell å se på raketter senere.GODT NYTTÅR ALLESAMMEN! :Dogså lagde jeg en del frisyrer på Sarah, og jeg ble sååå fornøyd med denne fletta!

- Hva har dere gjort de siste dagene?

- Har dere noe dere gleder dere til i 2013?

 

 

En koselig fredag!

Heihei!

Sarah har sovet over her 3 netter nå, og vi har vært hjemme alene siden mamma er i Nordnorge og min bror er hos pappaen sin. Vi har lagt oss sent og våknet sent alle dagene, så idag sto vi opp ca halv 2, så gikk jeg i dusjen før vi ordnet oss. Litt senere dro vi på kafe, vi kjøpte en pizza med ost å skinke på deling pluss en julebrus. Nå har vi nettopp tatt inn kaninen, så alle 3 sitter godt i sofaen og spiser gulerot og smågodt, som vi kjøpte på turen hjem. Ikveld skal vi spille inn Må gjøre videoen, blir nok morsomt.

- Hva har dere gjort så langt idag?

Mørke eller lyse?

Hei!

Når det gjelder leppene mine så velger jeg alltid lyse farger, så igår testet jeg ut en litt mørkere! Er kanskje ikke såå stor forskjell, men dere skal få se, så får dere kommentere hva dere synes jeg passer best med da.Forresten, isted så prøvde jeg Smilelab Teeth Whitening strips. Søskenbarnet mitt fikk det i julegave, så hun spurte om jeg ville prøve en, så selvfølgelig svarte jeg ja. Det skulle sitte på i 30 min før du tar det av og pusser tennene. Tennene mine ble faktisk ganske mye hvitere etter en gang. Må nok kjøpe meg Smilelab når jeg får stipend igjen!

- Hva syntes dere passet meg best av mørk og lys?

- Har dere prøvd Smilelab tannblieking før?

og en ting til jeg måå bare skrive, og det er at jeg skal kjøpe meg speilreflekskamera i morgeeen, så slipper jeg og låne heletiden! :D

Bilder fra julaften!

Hei! tok noen bilder fra julaften, altså kvelden, som dere får se nå. Imorgen skal jeg lage ett innlegg om hva jeg fikk til jul. :-)

- Har dere hatt en fin julaften?

- Fikk dere mye fint?

Lillejulaften!

Heihei! idag lagde jeg pannekaker til frokost til meg og broren min, siden vi var hjemme alene. Pannekakene fikk litt sånn rar fasong, haha er ikke hver dag jeg lager pannekaker! Litt senere på kvelden så pyntet vi juletreet, og la under noen gaver. Julestemningen begynner og komme litt nå, men synes det er litt for lite snø til at det er julaften i morgen. All snøen har jo regnet og blåst bort. Menmen, nå kommer det besøk snart så skal vi spise grøt! :-)så vi snakkes i morgeeen.Da tenkte jeg forresten og vise dere hva jeg fikk til jul!Har ikke lagt under alle gavene enda da så klart! 

- Hva har dere gjort idag?

Idag!

Heihei! Kom akkurat inn nå, har vært ute en tur. Det er jo skikkelig kald vind ute, og det er jo meldt storm her! Er jo til og med kaldt inne, men har tent opp så det begynner og bli ganske varmt nå da, heldigvis! Hater å fryse. Gleder med til sommer jeg nå! Bruker mobilen til og blogge nå, siden pcen ligger hjemme, og vi er hos mormor nå!

Kjøpte meg en ny genser igår, synes den var såå fin!

-Hva har dere gjort idag?
-Hva synes dere om genseren?

Kebab!

Heiheei! idag har det vært en veldig lang dag, siden jeg dro kl 0730 og kom ikke hjem før nå. Var så sulten når jeg kom hjem at jeg bestilte meg en kebabtallerken, nam! Veldig usunn idag, var på mc Donalds og spiste også tidligere. Imorgen på skolen skal jeg farge håret mitt brunt, gjør det på skolen ettersom jeg går frisørlinja! håper det blir bra og at jeg blir fornøyd! :-) viser dere bilde imorgen pluss at jeg skal skrive om ett produkt jeg har prøvd ut! :-)

- Flere som synes kebab er veldig godt?

(ikke glem konkurransen min på bloggen om å vinne både hårkur og hårolje som avsluttes på fredag! konkurransen finner dere ved å trykke Her!

 

Les mer i arkivet » September 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


hits