Coverbrands ønskeliste

Hei!

Jeg har nå samlet mine ønsker fa Coverbrands. De har jo så mye der som jeg egentlig vil ha, men har samlet de jeg ønsker meg mest!1 - Too Faced BB Cream - Her

2 - Too Faced Concealer - Her

3 - Too Faced Heart Blush - Her

4 - Too Faced La Creme Color Drenched Lip Cream - Her

5 - The Balm Hot Mama - Her

6 - Barry M Touch Of Magic - Her

For å komme til produktet må du trykke på "H" i Her bak produktet. Jeg vet ikke hvordan man får til at man kan trykke på hele ordet, så det ble bare første bokstaven, jaja. produktene står ikke i rekkefølge etter hva jeg ønsker meg mest å minst, den ble bare tilfeldig! :-)

- Ønsker du deg noe av det samme?

langt hår

Hei deree <3

Med en gang jeg tar på meg extensionet så har jeg lyst på naturlig langt hår! drømmen er å få langt blondhvitt hår, og legge inn noen brune folie striper, bare noen få. Synes det er såå fint med langt hår. Jeg hadde langt før men jeg har slitt ut håret mitt de siste årene, som har ført til at jeg har stusset det heeeeletiden.. Men nååå folkens har jeg begynt å spare, ikke at jeg har kommet så langt da, men må jo starte en gang! kjøpte meg ølgjær i pulverform her en dag, siden det skal visst ha god effekt på håret. Jeg tar det hver dag, men siden det ikke smaker godt så tar jeg det i yoghurten min, for da kjenner jeg ikke smaken i det heletatt. Ikke nok med det ølgjær, jeg tar B-Vitamin tabletter ved siden av. Jeg haater når ting tar så lang tid, haha, vil jo langt hår nåååå.

Nå som jeg skal spare til langt hår blir det ikke mere bleking i håret mitt før det er langt så jeg kan klippe litt, men skal til frisøren å stripe etterveksten i mellomtiden da. "åååh, dette kamera vil jo aldri fokusereee!"... haha, var litt dårlig lys på det rommet, så kameraet brukte laaang tid på å fokusere, blææ..

- Flere som bruker extension eller sparer til langt hår? 

 
 

Matis, hudpleietips.

Heei. 

nå skal jeg skrive om min favoritt rensekrem og fuktighetskrem. Eneste plassen jeg vet man kan få kjøpt det er på spa solsiden, i Trondheim. Noe som kanskje er en ulempe med Matis er at det kan være ganske dyrt, men både rensekremen og ansiktskremen varer leeenge, så det er verdt det for min del.

Matis har jo for rens og ansiktskrem for forskjellige hudtyper, altså rosa er for sensitive hud(som jeg har) også grønn er foreksempel for fet og uren hud. 

* Response Delicate Cleansing Creme: Dette er rensekremen. Jeg bruker den hver morgen å kveld, og huden blir føles sååå god å ren av den. Har aldri hatt bedre hud for å si det sånn. Siden den er for sensitiv hud så blir man ikke rød av å bruke denne, til og med de småkvisene mine går bort av denne (og fuktigskremen da). Er såå fornøyd med Matis!

* Matis Delicate Moisturising Cream: Dette er ansiktskremen. Bruker denne også hver morgen å kveld etter jeg har renset ansiktet. Jeg bruker og bli litt "blank" i ansiktet etter noen timer, men det har nesten blitt helt borte etter jeg begynte å bruke denne. Huden blir også god å myk av denne fuktighetskremen. Er blitt helt avhengig av denne, når den er tom kommer jeg til å kjøpe ny med en gang.

Jeg har prøvd billige kremer fra Cubus og butikker, men synes ikke de virker noe særlig. Begynner man først med gode produkter som er kjøpt hos hudpleier så klarer man ikke å gå tilbake til de fra Cubus osv igjen, haha. Sånn er det iallefall med meg, egentlig når det gjelder alt... har jeg først begynt med frisør shampoo så klarer jeg ikke å gå tilbake til de jeg kjøpte på kiwi.. :-)

det variere jo fra person til person hva man synes er bra da, så dette er min mening og hva jeg bruker.

- Hvilke rens og krem bruker du?
- Har du prøvd Matis? 

 

Extension

Fikk meg Extension igår, som jeg nå skal vise deree. Jeg hadde jo Extension fra før, men måtte bleke de siden jeg bleket mitt eget hår. Etter jeg vasket ut blekinga så de ut som ull, de ble skikkelig slitt og ødelagt, og ikke minst orange. Så derfor kunne jeg ikke bruke de igjen for å si det sånn.

Extensione jeg har nå er kjøpt på Pilus i Trondheim. En pakke inneholdt 50 g, altså tre deler med tre spenner. Har to pakker jeg da, og det er perfekt til håret mitt.

FØR:ETTER:

De bildene med Extension er tatt med mobilkamera fordi jeg ikke finner laderen til speilrefleksen min, så må nok kjøpe ny lader på mandag. 

- Hva synes du om bildene/Extensionet? :)
- Bruker du Extension?  

  

Dagens makeup!

Heihei!

Tenkte å vise dere dagens makeup, og hvilke sminke jeg bruker idag! Dette er fordi at jeg faktisk liker sminken min veldig godt idag! og det er sjeldent jeg er. Skal også skrive litt om produktene!

Smashbox studio skin: Jeg elsker denn foundation! Er ikke såå lenge siden jeg kjøpte den, men den er allerede min favoritt! Huden ser nesten perfekt ut, og den holder veldig lenge. Men det som er best med denne er at jeg får ikke kviser, noe som jeg som regel bruker og få av flytende foundation.. Jeg har den i farge 1.1 altså den lyseste, den er litt lys men bruker bare pudder over så blir det perfekt! Synes det er bedre at foundationen er litt lys slik at jeg kan bruke litt mørkere pudder, er ikke fint om foundation e for mørk..  Kjøpte denne på Kicks :)

Bare minerals, Original: Etter foundation så bruker jeg Bare minerals original i fargen medium beige! Synes dette pudderet sitter veldig fint på huden/foundation! Så jeg bruker alltid dette etter foundation, siden den passer hudfargen min perfekt! Kjøpte denne på spa solsiden i Trondheim :)

Bahama Mama: Dette Solpudderet må være det fineste jeg har prøvd. Den har en fin brunfarge, så man blir ikke orangsj eller noe.  Den kan bli gaaanske mørk om du tar på mye, så jeg bruker og blåse av på kosten og dra den litt over håndleddet før jeg påfører denne i kinnene og "tinningen" og da blir det en kjempefin farge! Denne er også uten shimmer, noe jeg synes er bra. Kjøpte denne på Coverbrands :)

Artdeco eye brow pencil: Det sier seg selv at jeg bruker denne på øyenbrynene. Jeg har den i fargen nr 6 og synes det er en passende farge. Vil du ha de mørke så bare tar du på mere liksom.. Etter denne så bruker jeg og ta på øyenbryns gele for at øyebrynshårene skal holde seg på plass, men glemte og ta bilde av den.. Kjøpte denne på Parfymelle :)

Øyenskygge: Denne fikk jeg av stine for ikke så lenge siden! Den er sååå fin, og jeg elsker den! Synes den blir så fin iforhold til øynene mine, men det er kanskje bare meg som synes det? ikke vet jeg.

Fine liner eye stylo: Bruker denne over øynene, altså en sånn liten strek der øyenvippene sitter, på en måte. Denne er veldig smal, og jeg synes det blir best resultat når den er det. Kjøpte denne på Vero moda

Super lenght mascara: Kjøpte egentlig denne på tull når jeg hadde lite penger! Denne kostet jo bare 39 kr.. MEEN denne mascaraen var faktisk kjempe fin! Du får ikke klumper eller noe, og øyenvippene blir så finee! Du må ta på noen lag for at det skal bli bra, men hvorfor ikke orke det? Ble overrasket over hvor fin en såå billig mascara kunne være. Som sagt er denne kjøpt på H&M

Leppestift: Jeg bruker ofte leppestift som er litt lysrosa, og denne er veldig fin! Den er i fargen 109! Kjøpte den på H&M :)

♥ Resultat: Her er da to bilder av meg etter jeg sminket meg idag! Altså resultat av sminken jeg nettopp har skrevet om! - Synes om dagens makeup?

Hair routine!

Heihei!

Nå tenkte jeg og vise dere min hår rutine! Jeg skal vise shampoo, balsam, hårkur, hårolje, varmebeskyttende og rettetang! altså alt jeg gjør når jeg vasker håret og etterpå!

1. Shampoo og Balsam:

Jeg starter selvfølgelig med å våte på håret så det blir gjennomvått overalt. Etter det så shampoonerer jeg det bare sånn halvveis godt for så å vaske det ut! Såå shampoonerer jeg en gang til skikkelig godt ved å massere inn shampooen godt i hodebunn overalt! Dette er fordi at håret bli mye renere av å shampooneres to ganger. Etter jeg har dusjet ut shampooen for andre gang så tar jeg i hårkur(kommer nedenfor) såå tar jeg litt balsam, men bare i det håret som henger fritt ned og det er fordi at jeg ikke vil ha balsam i hodebunn! det resulterer fett hår.

Jeg kjøper alltid shampoo og balsam hos frisør, for de har best produkter og håret blir såå mye bedre av de! Jeg bruker nå sensitive serien av Cutrin, fordi jeg har sensitiv hodebunn og disse er for color treated hair, noe som er bra for mitt hår! De kan kjøpes "uten" color treated hair også. :) Oså har jeg lært meg å bare vaske håret hver 3 dag, og håret holder seg rent mye lengre.. Det er ikke så "godt" i begynnelsen" men etter hvert er det fantastisk! hehe

2. Hårkur 

Etter jeg har shampoonert håret to ganger så klemmer jeg ut vannet av håret og påfører Moroccanoil hårkur. Jeg lar den virke i ca 10 minutter sånn at den rekker og pleie håret på en måte. Om jeg ikke skal noe dagen etterpå så sover jeg faktisk med denne hårkuren! Håret bli silkemykt av å gjøre det.. Det anbefales om du "orker" og skylde håret neste morgen.. Når jeg skal på skolen neste morgen så rekker jeg såklart ikke det så da lar jeg den bare virke i 10 min før jeg skylder den ut og påfører balsam! 

Denne hårkuren er den beste jeg noen gang har prøvd! Den gjenoppbygger og styrker håret. Bruker den 2 ganger i uken ca.

3. Hårolje

Etter hårkur og balsam så går jeg ut av dusjen og tørker håret litt med en hånduk! Så pumper jeg ut ca 3 dæsjer av håroljen moroccanoil i hånda og påfører på alt håret som henger fritt, men litt ekstra i tuppene siden ejg er så redd for å få slitt å tørt hår.

Denne håroljen bruker jeg hver gang jeg har dusjet håret! Elsker denne.

4. Børster håret!

Jeg lar alltid håret mitt luft tørke med mindre jeg har dårlig tid! Det er så godt for håret og bli luft tørket istede for å bli fønet! Når håret er heelt tørkt så børster jeg håret med min kjære tangle teezer, en hårbørste som ikke sliter på håret! Jeg børster ALDRI håret når det er vått, siden håret er på sitt svakeste når det er vått! Og siden jeg sparer til langt hår nå så må jeg tenke litt på hva som er bra for håret og ikke.

5. Varmebeskyttende og rettetang!

Når jeg har børstet igjennom håret så sprayer jeg varmeskyttende i hele håret! jeg lar den tørke før jeg retter det.. Jeg retter ikke hele håret når jeg retter det.. Jeg starter ca midt på håret og retter den nederste delen, og dette er fordi at jeg ikke vil ha "flatt" hår som henger rett ned(Bilde lengre ned). Jeg bruker en rettetang fra GHD, og den er utrolig bra! Merker stoor forskjell på den billige rettetangen til 300 jeg brukte før og GHD rettetangen jeg har nå til 1799! Stor forskjell på prisene, men GHD er verdt pengene synes jeg!

GHD sliter ikke på håret i det heletatt! Håret blir ikke LITT tørt en gang.. iallefall ikke mitt! Jeg retter ikke håret hver dag heller, bare etter jeg har vasket håret! Håret blir mer slitt om du retter det hveer dag..

Her ser dere hva jeg mener med at jeg bare retter nederste del av håret for å ikke få det så "flatt" Fordi at når jeg kammer håret bakover så holder det seg på en måte sånn, men om jeg retter ALT så henger et bare rett ned.. om dere skjønner.. er ikke såå god i å forklare..

- Synes om slike innlegg?

Mørkt håår!

Heihei!

Idag har jeg gjort veeeeldig lite! Vi hadde fri idag, så var godt å sove til klokken 13 da. Sto opp i 14 tiden og dusjet og fikset meg, for så å sitte på pcen! Vi hr nettopp vært hos noen slektninger og spist vaffler, og nå sitter vi hjemme og koser oss med fruktkoktail og vaniljesaus! Det er sååå godt, elsker det!

Meen tilbake til overskriften ja.. Siden jeg går frisørlinja så kan vi farge håret på skolen, noen som er veldig kjekt! Og fargene vi har på skolen, altså frisørfarger er mye bedre enn de du får kjøpt butikken liksom! såå ja på skolen på tirsdag så farget jeg håret mitt litt mørkere. Da jeg hadde blondt hår så husket jeg at jeg looovte meg selv å ikke ha mørkt hår mer.. Men hvem klarer å holde en sånn "avtale" med seg selv? ikke jeg iallefall.. Og siden det var litt grønnskjær i håret mitt etter det blonde så måtte jeg farge det igjen, bare at jeg valgte en litt mørkere farge da! :)

Om noen lurer så farget jeg det i fargen 6.3, en kjempe fin brunfarge! Men jeg tok 6.0 i etterveksten for å forsikre meg at brunfargen øverst ikke ble for varm. Jeg kler ikke å ha for varme farger i håret, så derfor må jeg tenke litt på det! 

- Synes om hårfargen?

Bahama mama & Sexy mama!

Heihei!

Idag mottok jeg Bahama mama i posten! endelig, har ventet på den i noen dager nå. Jeg har også Sexy mama, som jeg fikk i sommer. Så nå tenkte jeg og skrive litt om disse to! Begge disse er kjøpt på Coverbrands. Neste kjøp på derrfra blir nok Hot mama, altså den blushen.

Sexy mama er ett anti-shine pudder fra the Balm! Siden jeg har sensitiv hud så har jeg litt skinnnde hud/glinsende hud. Så jeg bruker dette pudderet der jeg glinser, å det er i pannen, nesen og litt på haka. Det er ett gjennomsiktig pudder, så det gir ikke noe farge! Jeg er veldig glad i dette pudderet, ettersom at det funker veldig bra! Huden min glinser ikke så mye etter at jeg har påført denne. Jeg bruker å ha med meg denne overalt, fordi jeg bruker å påføre litt utover dagen! 

Bahama mama er ett matt solpudder fra the Balm! Det er ikke noe shimmer i dette, noe som er bra for meg med litt skinnende hud! Jeg fikk jo denne idag, så har bare prøvd den en gang. Har hørt så mye fint om denne, så måtte bare prøve den! kan skrive mer om denne når jeg har brukt den en stund. Men allerede nå synes jeg den gir en fin brunfarge, og den er ikke orangsj eller noe. Pudderet ser veldig mørkt ut, og det er det om du påfører mye, så jeg tok en litt stor kost og blåst av litt for så å påføre, da ble det veldig bra!

- Har dere noen av disse? Eller lyst på noen disse?

Vurdering av 3 Mascara!

Heihei!

Nå har jeg testet 3 forskjellige mascara, som jeg tenkte å vise dere. Skal også skrive litt om hva jeg synes om hver og en.Big Bold: Her ser dere da resultatet av Mascaraen Big bold fra Isadora. Den har veldig stor børste, så du kan søle en del om du ikke er forsiktig/nøye. Denne er likevell min favoritt, siden vippene blir så fine, synes jeg iallefall.Diamantissime: Her ser dere resultatet av mascaraen Diamantissime, altså mascara med glitter. Denne er såååå fin, ettersom du ser glitteret på øyenvippene. Du ser ikke glitteret såå godt på bilde, men ser det bedre i virkeligheten. Man ser det på mine vipper iallefall. Vippene blir heller ikke klumpete av denne mascaraen, så denne er også en favoritt!Illegal lenght: Her ser dere resultatet av mascaraen Illegal lenght. Liker ikke denne sååå godt, men det er grei nok om jeg ikke har en annen tilgjengelig. Denne synes jeg kan klumpe seg veldig lett, men det er min mening, og det er derfor jeg ikke liker den. 

- Har du prøvd noen av disse?

My makeup!

Heihei!

Nå skal jeg vise dere all sminken jeg har i sminkeksuffen min, ikke bare ting jeg bruker mest osv. Jeg tar ikke med ting jeg tenker og kaste fordi det aldri blir brukt.. Så jeg viser dere ting jeg kan bruke veldig mye, og ting jeg bare bruker av og til!

1. Hudsminke

- Foundation

En fondation fra Loreal i fargen C2.. Og en foundation fra MaXfactor i fargen 45. 

- Pudder

Ett bare minerals sett.. Original i fargen Medium beige, Mineral veil og solpudder.

Solpudder Fra Isadora i fargen 94 Matte tan!

Solpudder fra Loreal. Finnes bare i en farge?

Anti-shine pudder fra The balm. Bruker denne i panna, nesen og haka.

- Kinn

Blush fra Isadora i fargen 42 Icy Rose!

2. Øyensminke!

- Mascara

Big bold mascara fra Isadora. Diamantissime Mascara fra Loreal. En Mascara for grønne øyne fra MaXfactor!

En vannfast Mascara fra Loreal. En vannfast Illegal lenght mascara fra Maybelline. En vanlig illegal lenght Mascara. 

- Øyenskygger!

Ett øyenskygge sett, med rush osv under, fra Oriflame.

Ett øynskygge sett, fra Dior!

Ett øyenskygge sett fra Isadora!

Ett glitter øyenskygge sett fra Clarie's. Kjøpt i England så vet egentlig ikke helt om Clarie's er ett merke eller hva det er, men det står Clarie's på det.

En øyenskygge primer fra Mac. Bruker denne som vanlig øyenskygge noen ganger, ettersom det er såå fin farge på den!

- Øyenbryn

En øyensbryns gele fra Mac, som gjør til at øyenbryns hårene holder seg på plass, elsker det, øyenbrynene blir så fine!

En øyenbryns penn, i fargen 6. Kjøpt på Parfymelle.

3. Lepper

Har en del leppepomader også, men tok ikke bilde av de.

Leppestiftene er i forskjellige merker.. Kan skrive ett innlegg om det senere eller noe.

4. Annet!

En roll on, fra Garnier. Bruker denne under øynene og øyenbrynene, før jeg tar på foundation eller pudder.

En Eyeliner fra Isadora. Bruker denne over øynene, for en fin "strek".

- Sminkekoster!

En foundation kost fra Body Shop, en blush kost fra Body Shop, og en liten kost jeg bruker til Sexy mama pudderet men vet ikke hvor den er fra.

En kost fra Isadora. Denne er så myk, og ettersom jeg har klart å rotet bort kosten til Bare minerals settet, så bruker jeg denne, og den funker like bra.Og til slutt må jeg vise dere min fine Lulu's sminkemappe! :D

- Har dere noe av det samme som meg?


 

Les mer i arkivet » Januar 2014 » Desember 2013 » April 2013


hits