Vil du bli linket?

Heei!

Tenkte jeg skulle ha en linkerunde nå, lenge siden jeg har hatt det!

Jeg linker til to blogger jeg liker best.
Eneste du trenger å gjøre for å være med er å legge igjen en kommentar med bloggnavnet ditt!

Linkerunden avsluttes Fredag 3 januar!

Rommet mitt!

Tenkte nå å vise dere rommet mitt. Viser det i bilder da siden jeg har ikke stor nok minnebrikke til å filme så lenge, så kan filme en gang jeg har det.

Senga miiiii <3

har sånn lys remse på siden over senga, det sånn lys at du kan velge farge selv, foreksempel blå, rosa, rød, blank osv. Du kan også trykke på at den skifter av seg selv, ganske kult.

her henger jeg ca alle jakkegensrene mine, og de fine blusene osv. Har klesskap til andre klærne mine, men orker ikke å ta bildet av det da.

her er min kjære tv. Jeg har også playstation 2, som jeg kan se film på :-) spiller ikke på den, så trenger ikke ps3 eller noe.komoden som tv'en står på. Vet ikke om dere kan se det men den er lyserosa, hehe. Vises godt i virkeligheten at den er lyserosa. :-)

Her er, som dere ser sminkebordet mitt, litt av det iallefall. Har mer sminke enn det der, men legger det jeg ikke bruker så mye i en skuffe. 

på sminkebordet er det dette speilet, må jo ha speil så jeg ser hvordan jeg blir, haha. Har lyserosa gardiner også som dere ser i bakgrunnen.

Her henger jeg opp smykker og armbånd :-)

Haha har dette hengende på veggen ved senga, på andre siden av lysene. Som dere ser så har jeg ikke hatt i noen bilder enda, disse bildene var inni da jeg kjøpte den, haha. Skal vel legge inn noen bilder etterhvert :-)

- Hva synes dere om rommet mitt?
- Har dere noe av det samme? 
 

Julegavene mine!

siden jeg låvte og vise dere julegavene jeg fikk så skal jeg gjøre det nå.

Siden jeg ønsket meg dobbeltdyne, så fikk jeg det av min kjære mormor.(fikk også sengtrekket jeg har på her)  Dyna var såå god, jeg bruker som regel å fryse på tærne, men det gjorde jeg ikke med denne, haha. godt med stor dyne, når man stor seng også. Jeg bruker som regel å ligge på midten av hele senga, med mindre jeg har venner på overnattingsbesøk da selvfølgelig.

Å av min kjære mamma fikk jeg en ipad og ett lilla deksel, siden jeg ønsket meg en ipad mini så fikk jeg det :-D. Synes ipad mini er mye enklere å holde på med, og ha med seg i veska, + at den er faktisk ikke så veldig mye mindre enn vanlig ipad. så er veeeldig fornøyd med den :-D 

Fikk ikke alt dette av samme person,fikk noe av mamma, Madeleine, og sarah. <3

Fikk dette av min vennine Sarah, lysene lukter sååååå godt!

fikk også dette gavekortet av Sarah :-D

Fikk noen av neglelakkene av min bror, og noen av min onkel og familien. :-)

Det er noen julegaver jeg ikke ha mer nå, men det er dusjsåper osv :-)

- Hva synes du om gavene?
- Hva fikk du til jul?

Juleferiiie

Nå er det endelig juleferie, som betyr at jeg kan sove lenge på morgenen. Det er jo nesten ikke snø ut, så håper det kommer litt før julaften så det blir julestemning på julaften da. Vi har baket en del da, foreksempel cookie kjekser og snickers (konfekt?), vi har også baket sjokoladekake og karamellkake, men vi må bake mere i morgen siden jeg har spist så mye, haha. Jeg klarer aldri å la jule bakst stå i skapet veldig lenge uten å spise litt å litt, tilslutt blir det nesten tomt.Over her er bildet av meg og min vennine Caroline, se håret mitt så kort det er blitt nå. Caroline klippte meg her en dag, så tok vekk alt som var slitt. Håret mitt ble utrolig tykt og godt, så da måtte jeg selvfølgelig begynne å stripe det blondt igjen så jeg er sikker på at det blir slitt med gang! haha, neida, men jeg liker å endre litt hårfarge. 

Jeg har ikke blogget på en stund nå, jeg vet det. Jeg har tenkt å starte igjen nå, men jeg vet liksom ikke helt hva jeg vil blogge om.
Om det er noe dere vil jeg skal blogge om så må dere skrive i kommentarfeltet :)  

klippt meg!

Hei!

Nå er det snart Mai, som betyr russetiiid! Vet ikke helt om jeg gleder meg eller gruer meg.. litt begge deler kanskje? De fleste gleder seg utrolig mye mens jeg vet ikke.. haha jaja.. men siden jeg går frisør er jeg svartruss! Det er ikke så veldig lenge til sommerferie heller.. Skal bli så godt med 2 mnd fri.. Skal vell noen turer til Lødingen og nordnorge, også skal jeg til spania og besøke noen kjente! Føler på meg at dette blir en fin sommerferie jeg.. Til høsten skal jeg gå skole i Oslo, og det kan bli spennende! :D har alltid ønsket å bo i Oslo i ett år for å se hvordan det er .. 

Har forresten klippt håret mitt idag.. Og det trengtest for å si det sånn.. Det var så slitt at hårstråene nederst har delt seg i 2.. Meeen nå er det heelt sunt og fint, så nå skal jeg prøøøve å spare til langt..

- Hva skal du i sommerferien?

- Synes om bildene/håret ?

Spørsmålsrunde!

Heihei!

Tenkte nå å ha en spørsmålsrunde. Dere kan spørre om hva dere vil, men det er ikke noe vits i å spørre om sånn skikkelig personlige spørsmål for det svarer jeg ikke på! Men bortsett fra det så kan dere spørre om hva dere vil! Svarer på spørsmåslrunden på torsdag, bare en tilfeldig dag. 

- Noen spørsmål?

Videoblogg forslag?

Heihei!

Tenkte å snaart ha en videoblogg, men vet ikke hva den skal være om! Så nå må dere kommentere hva dere vil jeg skal ha videoblogg om, så skal det bli en snart!

- Noen forslag?

 

Beklager!

Heihei!

Jeg må bare beklage for lite blogging. Har ikke hatt tid de to siste dagene til blogging. Men fra i morgen av så skal jeg skjerpe meg! Menmen, idag var iallefall første skoledag etter ferien, det var helt grusomt å stå opp må jeg innrømme. Selvfølgelig ble det Mc dnalds på meg idag å.. haha. 

Haha, tok med et bilde fra sommeren jeg!

- Hva har dere gjort idag da?

Forsmpring!

Heihei.

Nå har mormor nettopp laget pizza, så nå skal vi straks spise det! skal bli godt siden jeg er kjempe sulten! haha. Vi har også fått noen gjester som skal spise pizza hos oss, koselig. Men tilbake til overskriften ja, jeg har nettopp laget meg formspring, dere må gjerne stille spørsmål. Synes det er gøy å sitt å svare på spørsmål :)

Jeg heter trinepettersen4, men bare trykk HER så kommer du til formspringen min!

- Har du formspring?

Noen ønsker.

Heiheeey!

Nå tenkte jeg og vise dere litt hva jeg ønsker meg, som jeg ikke har.

En macbook pro!

En ipad!

En Iphone 5! men egentlig er jeg ganse fornøyd med 4s, men har ikke sagt nei til 5.

Solpudderet Bahama mama!

var ikke så mye, men det er dette jeg ønsker meg mest akkurat nå :)

- Ønsker du deg noe av det samme?

Les mer i arkivet » Desember 2013 » April 2013 » Februar 2013


hits