Rosaa outfit

Heiheei <3

idag våknet jeg av at min vennine Sarah kom på besøk! vi la oss og sove og våknet igjen kl 14, da måtte jeg raske på  å dusje meg og vaske håret så jeg rakk litt av daglyset idag. Jeg rakk ikke akkurat å tørke håret mitt en gang før jeg gikk ut, menmen man kan ikke alltid se helt bra ut.Buksa å hettegenseren er fra Gina Tricot! Synes både buksa å genseren er såå god å ha på seg,også hadde de jo i fargen rosaaaa <3..  kjøpt settet selv om jeg eeeegentlig ikke hadde råd til det, men angrer ikke på at jeg gjorde det.

- Hva synes dere om buksa å genseren? 

Dagens antrekk!

Følte meg litt rar på bildene idag, haha har nettopp vært ute å gått så ansiktet mitt var nesten som is! Men whatever, her har dere dagens antrekk: Genser fra Vero moda / Bukse fra Bik bok / Sko fra Eurosko

- Synes om dagens antrekk?

Dagens antrekk

Jeg har fått en del spørsmål om når jeg skulle trekke vinner av Coverbrands konkurransen. Jeg har trukket vinner, men har ikke skrevet det i ett innleg, Jeg tenkte å bare sende mail til de som vinner konkurransene mine herretter, så slipper jeg å skrive det i innleggene mine. Derfor er det viktig og ha med e-post adresse, pluss å sjekke den. 

 Men over til dagens antrekk: Ble ikke så mange bilder ettersom vi hadde det litt travelt, siden vi måtte rekke bussen. Men fikk tatt noen da:

Genser fra Tekstilfunn / Bukse fra Cubus / smykke fra Vero moda.

- Synes om dagens antrekk?

Dagens antrekk!

Haha, jeg må bare si det at jeg ikke rakk å ordne håret mitt etter jeg dusjet. Måtte jo ta outfit bilder før det ble mørkt ute!

Nå skal jeg og sarah på kafe og spise goood mat. Så vi snakkes senere idag!Genser fra Bikbok / Vest fra Only / Bukse fra Cubus / Smykke fra Vero Moda / Øredobber vet ikke

- Synes om dagens antrekk?

Dagens antrekk!

Haha, nabokatten kom igjen! Den liker å være med på bildene mine, som dere ser!

Genser fra Flamingoland / Bukse fra Cubus / Smykke vet ikke / Øredobbene fra Vero Moda?/ Skoene fra Eurosko.

- Synes om dagens antrekk?

Dagens antrekk!så fant jeg og Sarah en søt katt ute, som gjerne ville være med på bildet! haha.

Genser fra Risøe / Bukse fra BikBok/ Smykke fra Vero Moda/ Øredobber fra Glitter/ Klokke fra (Gullsmeden?)/ Sko fra Eurosko.

-Synes om dagens antrekk?

Dagens antrekk!Genser fra B.young / Diesel bukse fra Carlings/ Øredobber vet ikke/ Smykke fra Vero Moda/ Armbånd vet ikke

- Synes om dagens antrekk?

(forresten, i morgen tenkte jeg og dele noen tips om hvordan jeg får håret mitt til å vokse fortere og hvordan jeg tar vare på det, vil dere at jeg skal dele det?)

Julaftens antrekk, makeup osv!

1. Julaftens antrekk

Genser fra Tekstilfunn / Bukse fra Lindex / Sko fra Eurosko.

Jeg er ikke den typen som liker og bruke kjoler osv, så derfor fant jeg frem noen fine klær istede! lik så greit.

2. Julaftens Makeup!


Denne sminken bruker jeg idag!

3. Julaftens Parfyme!

Parfyme fra Escada

Slik ser jeg ut idag:

- Hva synes dere om antrekket? og eventuelt sminken og parfymen?

Dagens antrekk

Genser og bukse fra Bik Bok / Skjerf fra Cubus

Synes om dagens antrekk? 

Les mer i arkivet » Desember 2013 » April 2013 » Februar 2013


hits