Tørre lepper?

Heihei!

Jeg bruker og få veeldig tørre lepper når vinterkulda kommer. Jeg har prøvd ut mange forskjellige leppepomader og lipsyler, men synes ikke de funker sååå bra. De funker kanskje akkurat i det du har den på, men ikke lenge, men jeg har nå funnet min favoritt leppepomade. Det er en honning leppepomade med propolis og kamilleolje som mykgjør, samt bivoks som forseiler fuktigheten i leppene.  Jeg har den med overalt, og bruker den heletiden. Den passer også perfekt før du tar på en leppestift, slik at leppestiften ikke "tørker ut" på en måte.  jeg kjøpte leppepomaden på helsekosten, husker ikke hvor mye den kostet men den kostet ikke så mye.- Får dere også tørre lepper på vinteren?

- Har dere prøvd denne?

 

Vurdering av Xen-Tan!

Heihei!

Nå tenkte jeg og skrive om en selvbrunning jeg har! Den heter Xen-Tan, du finner den ved å trykke Her . Jeg har hatt denne siden sommerferien, så har brukt den en del ganger nå da. Det som er bra med denne selvbruningen er at den tørker med en gang så du ser resultatet med en gang du smører den på, selvfølgelig blir den litt mørkere etterhvert men du ser liksom om du får noen skiller eller flekker, da kan du bare fikse det. MEN du må smøre den på litt fort, ellers kan du risikere at det blir litt flekkete. Den ser litt grønn ut når du pumper den ut, men den blir ikke det! Og den kan virke litt orangsj før du har dusjet en gang, da blir det en perfekt solbrun farge spør du meg! jeg synes den holder veldig lenge også, noe som er bra. Den lukter vanilie, og jeg elsker lukten på den.

Noe som ikke er bra med denne er at den smitter over veldig på klærne. Selv en del dager etter du har tatt den på. Jeg hadde på meg en grå genser og den ble helt brun innvendig, det ble andre klærne mine også, så jeg brukte den mest på bena om sommeren, da jeg kunne bruke shorts :-)  Her ser dere resultatet, altså på bena mine. Dette er en dag etter at jeg tok den på. Den kan se litt orangsj ut her ettersom jeg ikke har dusjet en gang etterpå. 

- Hva synes dere?

- Har dere prøvd denne før?

Les mer i arkivet » Desember 2013 » April 2013 » Februar 2013


hits