Matis, hudpleietips.

Heei. 

nå skal jeg skrive om min favoritt rensekrem og fuktighetskrem. Eneste plassen jeg vet man kan få kjøpt det er på spa solsiden, i Trondheim. Noe som kanskje er en ulempe med Matis er at det kan være ganske dyrt, men både rensekremen og ansiktskremen varer leeenge, så det er verdt det for min del.

Matis har jo for rens og ansiktskrem for forskjellige hudtyper, altså rosa er for sensitive hud(som jeg har) også grønn er foreksempel for fet og uren hud. 

* Response Delicate Cleansing Creme: Dette er rensekremen. Jeg bruker den hver morgen å kveld, og huden blir føles sååå god å ren av den. Har aldri hatt bedre hud for å si det sånn. Siden den er for sensitiv hud så blir man ikke rød av å bruke denne, til og med de småkvisene mine går bort av denne (og fuktigskremen da). Er såå fornøyd med Matis!

* Matis Delicate Moisturising Cream: Dette er ansiktskremen. Bruker denne også hver morgen å kveld etter jeg har renset ansiktet. Jeg bruker og bli litt "blank" i ansiktet etter noen timer, men det har nesten blitt helt borte etter jeg begynte å bruke denne. Huden blir også god å myk av denne fuktighetskremen. Er blitt helt avhengig av denne, når den er tom kommer jeg til å kjøpe ny med en gang.

Jeg har prøvd billige kremer fra Cubus og butikker, men synes ikke de virker noe særlig. Begynner man først med gode produkter som er kjøpt hos hudpleier så klarer man ikke å gå tilbake til de fra Cubus osv igjen, haha. Sånn er det iallefall med meg, egentlig når det gjelder alt... har jeg først begynt med frisør shampoo så klarer jeg ikke å gå tilbake til de jeg kjøpte på kiwi.. :-)

det variere jo fra person til person hva man synes er bra da, så dette er min mening og hva jeg bruker.

- Hvilke rens og krem bruker du?
- Har du prøvd Matis? 

 

4 kommentarer

Iselin Hansen

28.12.2013 kl.10:49

hørtes ut som noe jeg må prøve,har ikke prøvd den før og har aldri hørt om den. Men skal se etter den i butikken neste gang om de har den i Tromsø eller noen andre plasser.

Ingrid-Kommenterer tilbake!

28.12.2013 kl.12:01

Så fin blogg du har!

Har linkerunde på bloggen om du vil melde deg på :D

Natalie Johansen

28.12.2013 kl.14:21

gode tips!:):)

Alexandra Jansen

28.12.2013 kl.14:26

Herlig! Jeg bruker rens og krem fra The Body Shop, og trives godt me de. Veldig fin anbefaling du har skrevet, fikk faktisk veldig lyst til å prøve det ut selv. Liker også veldig godt headeren din, søt katt og du ser utrolig bra ut!!

jenny kaatz

08.01.2014 kl.12:29

Nice Jeg bruker rens og krem fra The Body Shop, og vi er glade seg. Veldig fin anbefaling du skrev, ikke faktisk virkelig ønsker å prøve det ut selv.

Skriv en ny kommentar


hits