Juleferiiie

Nå er det endelig juleferie, som betyr at jeg kan sove lenge på morgenen. Det er jo nesten ikke snø ut, så håper det kommer litt før julaften så det blir julestemning på julaften da. Vi har baket en del da, foreksempel cookie kjekser og snickers (konfekt?), vi har også baket sjokoladekake og karamellkake, men vi må bake mere i morgen siden jeg har spist så mye, haha. Jeg klarer aldri å la jule bakst stå i skapet veldig lenge uten å spise litt å litt, tilslutt blir det nesten tomt.Over her er bildet av meg og min vennine Caroline, se håret mitt så kort det er blitt nå. Caroline klippte meg her en dag, så tok vekk alt som var slitt. Håret mitt ble utrolig tykt og godt, så da måtte jeg selvfølgelig begynne å stripe det blondt igjen så jeg er sikker på at det blir slitt med gang! haha, neida, men jeg liker å endre litt hårfarge. 

Jeg har ikke blogget på en stund nå, jeg vet det. Jeg har tenkt å starte igjen nå, men jeg vet liksom ikke helt hva jeg vil blogge om.
Om det er noe dere vil jeg skal blogge om så må dere skrive i kommentarfeltet :)  

Én kommentar

Annika ☯

21.12.2013 kl.10:54

Åå, nam! Til nå har jeg bare bakt brune pinner (ja, det kalles slik haha) og brente mandler, men snart skal vi få lagd slike riskaker (?) med sjokolade. Ha en fin dag videre!

Skriv en ny kommentar


hits