klippt meg!

Hei!

Nå er det snart Mai, som betyr russetiiid! Vet ikke helt om jeg gleder meg eller gruer meg.. litt begge deler kanskje? De fleste gleder seg utrolig mye mens jeg vet ikke.. haha jaja.. men siden jeg går frisør er jeg svartruss! Det er ikke så veldig lenge til sommerferie heller.. Skal bli så godt med 2 mnd fri.. Skal vell noen turer til Lødingen og nordnorge, også skal jeg til spania og besøke noen kjente! Føler på meg at dette blir en fin sommerferie jeg.. Til høsten skal jeg gå skole i Oslo, og det kan bli spennende! :D har alltid ønsket å bo i Oslo i ett år for å se hvordan det er .. 

Har forresten klippt håret mitt idag.. Og det trengtest for å si det sånn.. Det var så slitt at hårstråene nederst har delt seg i 2.. Meeen nå er det heelt sunt og fint, så nå skal jeg prøøøve å spare til langt..

- Hva skal du i sommerferien?

- Synes om bildene/håret ?

5 kommentarer

SILJE - Inspirasjon og hverdag

30.04.2013 kl.21:52

Så fint hår :)

Lisa Malene

30.04.2013 kl.22:13

Fint det ble! Jeg har også hatt utrolig slitt hår i det siste. Så jeg har stusset tuppene ganske mye/langt opp to ganger nå. Har gjort det selv da, hehe :) Og jeg skal også spare til laangt hår, og det beste tipset da er jo å ikke bruke rettetang, krølltang osv, og stusse pittelitt på tuppene en gang i måneden :)

Cecilia Catharina

30.04.2013 kl.23:31

Så utrolig fine bilder :)

Bare å glede seg til russetiden! Ingenting å grue seg til :)

siljel0ve

27.07.2013 kl.13:58

åå du ble kjempe fiiin ! :-)

Elisabethhf

22.12.2013 kl.16:20

Gud! Så fint ♥ Elsker håret ditt :)

Skriv en ny kommentar


hits