jeg begynner og blogge igjen?

Hei!

Jeg vet jeg ikke har blogget på noen uker.. Har rett å slett ikke hatt motivasjon til å blogge, også har laderen til kameraet vært borte så har ikke fått tatt bilder heller, men fant det idag. Jeg har veldig lyst til å fortsette å blogge, for det er jo gøy å dele ting med andre/dere. Jeg skal prøve å skjerpe meg fremover :)

Kan fortelle litt hva jeg har gjort det siste da. Lå over til Vennina mi stine fra torsdag til søndag, hun ble 18 år på fredag så da hadde vi fest hjemme hos henne! Var veldig koselig. På lørdag dro vi til solsiden for å spise på Egon, det ble Pizza og banansplitt på meg mens Stine spiste tacosalat! Elsker og spise ute. 


Jeg var så heldig at jeg fikk ordne håret til Stine på bursdagen hennes :D

Banansplitten jeg spiste Egon, den var driiitgod!

Og forresten, på fredag kjøpte jeg meg Smilelab tannbleiking, sånn strips. Det er egentlig en 14 dagers behandling(altså i en pakke er det 14 pakker med strips, tror jeg iallefall, har ikke telt), så egentlig skal man bruke stripsene i 30 minutter hver dag i 14 dager, men jeg har gjort det annen hverdag, resultatet funker bra fordi, også har man de lengre. Jeg synes hvite tenner er såååå fint, så er veldig fornøyd med resultatet hittil. Har igjen en del strips enda. 

- Synes du jeg skal fortsette å blogge?

- Har du prøvd tannbleking?

 

3 kommentarer

Rose & Royce

24.04.2013 kl.17:15

Fine tenner! :D

Caroline :)

24.04.2013 kl.18:24

Kjempefine bilder!¨

Har ikke prøvd tannbleking, men trenger det virkelig!

Julieeee

24.04.2013 kl.20:07

Så fine tenner!

Ja, fortsett å blogge igjen <3

Skriv en ny kommentar


hits