Hair routine!

Heihei!

Nå tenkte jeg og vise dere min hår rutine! Jeg skal vise shampoo, balsam, hårkur, hårolje, varmebeskyttende og rettetang! altså alt jeg gjør når jeg vasker håret og etterpå!

1. Shampoo og Balsam:

Jeg starter selvfølgelig med å våte på håret så det blir gjennomvått overalt. Etter det så shampoonerer jeg det bare sånn halvveis godt for så å vaske det ut! Såå shampoonerer jeg en gang til skikkelig godt ved å massere inn shampooen godt i hodebunn overalt! Dette er fordi at håret bli mye renere av å shampooneres to ganger. Etter jeg har dusjet ut shampooen for andre gang så tar jeg i hårkur(kommer nedenfor) såå tar jeg litt balsam, men bare i det håret som henger fritt ned og det er fordi at jeg ikke vil ha balsam i hodebunn! det resulterer fett hår.

Jeg kjøper alltid shampoo og balsam hos frisør, for de har best produkter og håret blir såå mye bedre av de! Jeg bruker nå sensitive serien av Cutrin, fordi jeg har sensitiv hodebunn og disse er for color treated hair, noe som er bra for mitt hår! De kan kjøpes "uten" color treated hair også. :) Oså har jeg lært meg å bare vaske håret hver 3 dag, og håret holder seg rent mye lengre.. Det er ikke så "godt" i begynnelsen" men etter hvert er det fantastisk! hehe

2. Hårkur 

Etter jeg har shampoonert håret to ganger så klemmer jeg ut vannet av håret og påfører Moroccanoil hårkur. Jeg lar den virke i ca 10 minutter sånn at den rekker og pleie håret på en måte. Om jeg ikke skal noe dagen etterpå så sover jeg faktisk med denne hårkuren! Håret bli silkemykt av å gjøre det.. Det anbefales om du "orker" og skylde håret neste morgen.. Når jeg skal på skolen neste morgen så rekker jeg såklart ikke det så da lar jeg den bare virke i 10 min før jeg skylder den ut og påfører balsam! 

Denne hårkuren er den beste jeg noen gang har prøvd! Den gjenoppbygger og styrker håret. Bruker den 2 ganger i uken ca.

3. Hårolje

Etter hårkur og balsam så går jeg ut av dusjen og tørker håret litt med en hånduk! Så pumper jeg ut ca 3 dæsjer av håroljen moroccanoil i hånda og påfører på alt håret som henger fritt, men litt ekstra i tuppene siden ejg er så redd for å få slitt å tørt hår.

Denne håroljen bruker jeg hver gang jeg har dusjet håret! Elsker denne.

4. Børster håret!

Jeg lar alltid håret mitt luft tørke med mindre jeg har dårlig tid! Det er så godt for håret og bli luft tørket istede for å bli fønet! Når håret er heelt tørkt så børster jeg håret med min kjære tangle teezer, en hårbørste som ikke sliter på håret! Jeg børster ALDRI håret når det er vått, siden håret er på sitt svakeste når det er vått! Og siden jeg sparer til langt hår nå så må jeg tenke litt på hva som er bra for håret og ikke.

5. Varmebeskyttende og rettetang!

Når jeg har børstet igjennom håret så sprayer jeg varmeskyttende i hele håret! jeg lar den tørke før jeg retter det.. Jeg retter ikke hele håret når jeg retter det.. Jeg starter ca midt på håret og retter den nederste delen, og dette er fordi at jeg ikke vil ha "flatt" hår som henger rett ned(Bilde lengre ned). Jeg bruker en rettetang fra GHD, og den er utrolig bra! Merker stoor forskjell på den billige rettetangen til 300 jeg brukte før og GHD rettetangen jeg har nå til 1799! Stor forskjell på prisene, men GHD er verdt pengene synes jeg!

GHD sliter ikke på håret i det heletatt! Håret blir ikke LITT tørt en gang.. iallefall ikke mitt! Jeg retter ikke håret hver dag heller, bare etter jeg har vasket håret! Håret blir mer slitt om du retter det hveer dag..

Her ser dere hva jeg mener med at jeg bare retter nederste del av håret for å ikke få det så "flatt" Fordi at når jeg kammer håret bakover så holder det seg på en måte sånn, men om jeg retter ALT så henger et bare rett ned.. om dere skjønner.. er ikke såå god i å forklare..

- Synes om slike innlegg?

14 kommentarer

✚ Sarah

09.02.2013 kl.01:27

masse bra produkter her ja, som jeg gjerne kunne tenkt meg mohahah (a)

digger ghd rettetanga!
bra innlegg :) fikk lyst på hårkuren din...

Lisa Malene

09.02.2013 kl.02:22

fin rutine! :D

Therese Marie

09.02.2013 kl.03:22

fin rutine!! :D

Viktoria

09.02.2013 kl.09:45

Elsker morrocanoil produktene!

Julieeee

09.02.2013 kl.09:55

Så herlig innlegg! Masse gode tips, tror jeg burde bli flinkere til å vente litt med å børste håret mitt til det er tørt jeg også :)

Rose & Royce

09.02.2013 kl.10:02

Fin rutine :D

Silje Jensen

09.02.2013 kl.10:50

hehe, såppass :-) Jeg bruker endel produkter fra Redken, til å anbefales!
Fint innlegg!:) har ca samme rutine.
Fint innlegg ^^

Lena

09.02.2013 kl.19:34

Har faktisk lært noe av deg. :D

VildesEveryday

10.02.2013 kl.18:32

Kjempe fint innlegg!
fint :)

Annika

11.02.2013 kl.20:36

Har valgt ut hvem som ble med på outfitkonkurransen nå, se om du ble med? :-)

Skriv en ny kommentar


hits